Dudakta bozukluk olan kısma dolgu maddesi enjekte edilerek düzeltilir. Kişinin istediği dolgunluğa göre işlem yapılabilir. Dudak dolgusu, 15-20 dakika kadar kısa sürede ve acısız olarak yapılan bir işlemdir.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Günümüzde sıklıkla tercih edilen dudak dolgusu, kadınların yaptırdığı işlemlerdendir. Dudak yapısı normale göre daha sönük kalan kişilerde uygulanabilir. Dudaklarını daha dolgun ve hacimli isteyen kişilerde yapılabilen bir işlemdir. Dudak dolgusu, 18 yaşını doldurmuş olan her kişide rahatlıkla uygulanabilen bir işlemdir. Dudak dolgusu fiyatları da estetik işlemlere oranla daha uygundur. Bu sayede isteyen herkes rahatlıkla işlem yaptırabilir.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Her bütçeye uygun olarak yapılan dudak dolgusu fiyatları, kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir. Dudak dolgusu, ortalama 15-20 dakika kadar kısa sürede yapılan bir işlemdir. işlem esnasında kişinin acı hissetmemesi için anestezik krem uygulaması yapılır. Hazırlanan dolgu işleminde şekil bozukluğu olan dudak kısmına enjekte edilir. Ardından el ile düzeltmeler yapılarak kişinin yüzüne en uygun dudak şekli yapılır. Dudak dolgusu fiyatları sayesinde isteyen her birey rahatlıkla işlem yaptırabilir.

Burun Dolgusu Nedir?

Burun dolgusu, son zamanların daha fazla tercih edilen işlemleri arasında yer alıyor. Kemerli ya da uzun burun sahibi olanların yaptırdığı dolgu işlemi sayesinde burun daha estetik bir görünüme kavuşuyor. Cerrahi işlemlere oranla daha kolay ve acısız olarak yapılan burun dolgusu sayesinde kişiler hayalindeki burna sahip oluyor. Burun dolgusu fiyatları da her bütçeye uygun olacak şekilde sunuluyor. Bu sayede ihtiyaç duyan her birey kolaylıkla işlem yaptırabiliyor.

Burun Dolgusu Neden Yapılır?

Burnundan şekil açısından memnun olmayan kişilerde dolgu işlemi ile kişilerin istedikleri burun şekli oluşturulabilir. Burun dolgusu, kemerli ve uzun burunlarda uygulanabilen bir işlemdir. Kişilerin deri yapısı, kemik ve kıkırdak yapısı dolgu işlemine uygun olduğu taktirde uygulanır. Burun dolgusu fiyatları kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir. Daha fazla dolgu maddesi ve işlem gerektiren burun yapısı için fiyatlar da maliyetli olabilir.

Burun Dolgusu Fiyatları

Burun dolgusu, estetiksiz burun düzeltme yöntemlerinden biridir. Hyaluronik asit içeren dolgu maddesi ile şekil bozukluğu olan kısımlar düzeltilebilir. Burun dolgusu fiyatları estetik işlemlerine oranla daha uygundur. Kalıcılık süresine göre fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir. 6 ay kalıcı olan dolgu işleminde fiyatlar daha uygundur. Sizler de bütçeniz ile uygun olan dolgu işleminden faydalanabilirsiniz. Kısa sürede dilediğiniz burun görünümüne sahip olabilirsiniz.

Çene Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Her bütçeye uygun olarak sunulan çene dolgusu fiyatları sayesinde, çene görünümünde bozukluk olan bireyler kolaylıkla işlem yaptırabilir. 18 yaşını doldurmuş olan kişiler için uygulamaya uygun bir işlemdir. Kişinin kemik ve kıkırdak yapısı, deri yapısı dolgu maddesine uygun olanlarda uygulanabilir. Estetik işlemi yapılmadan izsiz ve acısız olarak yapılan bir işlemdir. Çene dolgusu fiyatları sayesinde her birey rahatlıkla işlem yaptırabilir.

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Çene dolgusu, günümüzde daha popüler olan ve avantajı oldukça fazla olan işlemlerden biridir. Estetik cerrahi işlemlere oranla daha kolay ve kısa sürede yapılır. Dolgu maddesi doğal olduğundan dolayı cilde herhangi bir zarar ve yan etki vermez. El ile düzeltilerek en düzgün şekil verilebilir. Aynı zamanda çene dolgusu fiyatları herkese hitap edecek şekilde sunulur. Bu sayede isteyen herkes kolaylıkla yaptırabilir.