Tamamen yerli imkanlarla Rokosoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan MMORPG oyunu Rise Online World 15 Nisan 2022 itibarıyla tamamen açılmış olacak. Rogue, Mage, Priest ve Warrior adında 4 farklı sınıf ve oynanış stili bulunuyor. Bu sınıfların altında ise 2 alt sınıf bulunuyor, oyun tarzınıza göre bunlardan birini seçip karakterinizi geliştirmeye devam edebiliyorsunuz.
Bunun yanı sıra oyunu oynadığınız süre boyunca ROCO Token kazanabilir ve bu tokenleri NFT mağazasında harcayabilirsiniz.

Oyun P2W değil fakat mağazada Rise Cash karşılığında satılan ürünler bulunuyor. Bu yazıda ise nasıl güvenli şekilde E-Pin alarak Rise Cash sahibi olabileceğinizi anlatacağız, okumaya devam ediniz.

Yetkili satıcı güvencesi
itemsatis.com’un oyunun dağıtıcı şirketiyle doğrudan sözleşmesi bulunuyor. Satmış olduğumuz E-Pin kodları direkt olarak yönetici firma tarafından oluşturuluyor ve tarafımıza iletiliyor. En güvenli şekilde RC satın almak için hemen aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Rise Online Cash satın al

Oyunu oynarken ihtiyaç duyacağınız bazı eşyalara hızlıca sahip olmak için oyun içi mağazaya yönelmeniz gerekebilir. Bu mağazada geçerli olan para biriminin adı ise Rise Cash’dir. En güvenli şekilde Rise Cash satın almak için yetkili satıcı İtemSatış’ı tercih edebilirsiniz. Siteye üye olarak 7/24 alışveriş yapmadın tadını çıkartabilirsiniz, kod satın alırken hiç beklemezsiniz. Hemen bakiye yükle ve Rise Online Cash satın al.

Rise Online Premium satın al

Bazı oyun içi avantajlara sahip olmak için Rise Online Premium satın al ve diğer oyuncuların bir adım önüne geç. Hesabını yükselt, karakterini daha hızlı güçlendir ve arenaya en önce çıkanlar arasında ol. Tek yapman gereken itemsatis.com üyesi olmak ve yetkili satıcıdan hızlı ve güvenli şekilde Premium satın almak.

Ödeme yöntemleri

İtemSatış’a 7/24 hızlı ve güvenli şekilde bakiye yükleyebilirsiniz. Tüm işlemlerde 3D Secure zorunludur, bu sayede olası sorunların önüne geçilir. İşte sitedeki ödeme yöntemleri;
Kredi Kartı
Banka Kartı
Havale & EFT
Mobil Ödeme
Papara
İninal
GPay Cüzdan
Tosla
Fups