Arkadaşlık uygulaması” tabirini hangi hizmetlerle ilişkilendirdiğiniz söyler misiniz? Büyük olasılıkla Tinder, Badoo, Bumble, Match ve diğerleri. Bu pek şaşırtıcı değildir çünkü bu siteler tüm dünyada çok popüler ve etraflarında milyonlarca kitle toplamıştır. Peki ya size 2022'de bunların en iyi seçeneklerden uzak olduğunu söylesek?

Arkadaşlık sektöründeki en büyük oyuncular, onların yardımı ile bir eşleşme bulmanızla pek ilgilenmiyor. Mümkün olduğunca orada kalmanız ve ücretli özellikler için para kazandırmanız onlar için daha önemli. Bu gerçeğin anlaşılması genellikle sadece zamanla meydana gelir. Ve sonra bir alternatif aramanız gerektiği ortaya çıkıyor. Neyse ki, fazlasıyla yeterli alternatif mevcut.

Günümüzde, covid kısıtlamaları döneminde arkadaşlık prensipte daha zor hale geldi. Özellikle çevrimdışı olduğunda. Durum çevrimiçi olarak çok daha iyi, asıl şey doğru hizmeti bulmak. İşte size tam olarak bu konuda yardımcı olmak istiyoruz!

İlginize değecek EN İYİ 20 ilginç arkadaşlık hizmeti

1. Jungle Dating

Özgün çift arkadaşlığı

Bir yabancıyla yüz yüze konuşurken garip hissediyor musunuz? Sorun yok! Bir arkadaşınızı Jungle Dating uygulamasına davet edin ve başka bir partner bulun. Arkadaşlık içinde iletişim kurun, eğlenin ve kendinizi rahat hissedin.

2. Raya

Yeni tanışmalar ve iş bağlantıları

Bir arkadaşlık ve sohbet uygulamasından daha fazlasını mı arıyorsunuz? Raya sadece yeni arkadaşlar veya ruh eşi bulmanıza yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda faydalı bağlantılar kurmanıza da yardımcı olacak. Her şeyden önce, Raya bu niş içinde eğlence endüstrisine ve iş dünyasına odaklanıyor. Ama imkanlar çok daha geniş.

3.Inner Circle

Detaylı profiller ve doğrulanmış kullanıcılar

Inner Circle'da her kullanıcı profilini ayrıntılı olarak tamamlamalı ve bir ilgi listesi paylaşmalıdır. Sonuç olarak, birkaç dakika içinde, onlarla iletişim kurmadan bile bir kişi hakkında mükemmel bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. Ve her hesabı kontrol etmek, Inner Circle'daki iletişimi daha güvenli ve daha rahat hale getirir.

4.Thursday

Perşembe günleri arkadaşlık

Her gün arkadaşlık uygulamasını kullanmayı bırakın! Thursday sadece Perşembe günleri çalışır ve diğer 6 gün uygulama aktif değildir. Gerçek hayata daha fazla zaman ayırın ve aşkınızı aramayı günlük bir rutine dönüştürmeyin. Thursday zamanınızı değerlendirecektir.

5.Bristlr

Sakallı erkekler ve sakal severler için arkadaşlık

En sıradışı arkadaşlık uygulamalarından biri. Sakallı erkekler ve bir erkeğin sakalını seven kızlar burada toplanmaktadır. Hipsterlar, motorcular ve sade şık sakallı erkekler burada aşklarını, yeni tanışmalar ve benzer düşünen insanları arıyorlar. Sakal hava katar!

6.Intro

Metin sohbeti olmaksızın arkadaşlık

Saatlerce mesajlaşmaktan ve hiçbir şey hakkında sohbet etmekten bıktınız mı? Intro'yu denemenin zamanı geldi. Burada, katılımcılar yalnızca video iletişimi yoluyla iletişim kurarlar. Bu size zaman ve çaba kazandıracaktır. Buradaki her tanışma gerçek bir arkadaşlıktır. Beğeneceksiniz!

7.Nuit

Astroloji sizinle

Astroloji ve burçların uyumluluğu ile ilgilenen herkes için orijinal bir arkadaşlık hizmeti. Uygulamada, astrolojik tahminler, günlük burçlar ve doğum çizelgeleri bekliyorsunuz. Nuit ayrıca oldukça şık bir arayüze sahiptir. Bunu beğeneceğinizden eminiz.

8.Omegle

Klasik rastgele görüntülü sohbet

Omegle, çevrimiçi arkadaşlık sektörüne en azından biraz aşina olan herkes tarafından bilinir. Bu, tarihteki ilk sohbet ruleti ve prensipte bu arkadaşlık formatının atasıdır. Evet, site çok işlevsel değil. Ama onun sayesinde, kesinlikle ilginizi çekecek birçok Omegle alternatifi ortaya çıkmıştır.

9.Omegle TV

Sadece kızlarla arkadaşlık

Algoritmanın erkekleri yalnızca karşı cinsle bağladığı, Omegle ye harika bir alternatif. Erkek partnerleri bir kez ve herkes için atlamayı unutun. Omegle TV sizin için her şeyi yapacaktır.

10.OmeTV

Yabancılarla konforlu iletişim

Aşkınızı yurtdışında mı arıyorsunuz, ancak dili bilmiyor musunuz ve tercüman hizmeti kullanmak sakıncalı mı? OmeTV adında bir Omegle alternatifi hayatınızı kolaylaştıracak. Bu görüntülü sohbet, herhangi bir metni otomatik olarak ihtiyacınız olan dile çevirecek yerleşik bir mesaj çevirmene sahiptir.

11.Chatrandom

Sizin gibi düşünen insanlarla arkadaşlık

Bu, çok kullanışlı bir özelliği olan tematik sohbet odaları ile Omegle'ye iyi bir alternatiftir. Sadece ilginizi çeken bir temaya sahip bir "oda" seçin ve onlarca benzer düşünen insanlarla sohbete katılın. Henüz yüz yüze arkadaşlığa hazır olmayanlar için iyi bir seçim.

12.Pickable

Kızlar için daha fazla özgürlük

Pickable'daki kadın kullanıcılar, hesaplarını bile doldurmadan diğer kişilerin profillerini tamamen anonim olarak görüntüleyebilir. Ve sadece kiminle iletişime başlayacağına karar verirler. Diğerleri, birinin profilini ziyaret ettiğini bile bilmeyecek.

13.Miss Travel

Seyahatte — en iyi tanışmalar

İlginç bir insanla seyahate çıkmayı hayal ediyor musunuz? Miss Travel size yardımcı olacaktır. Yeni insanlar arayın, bir yer seçin ve birlikte seyahat edin. Canlı duygular, arkadaşlık ve ilişkiler geliştirmek için en iyi teşviktir.

14.Boo Hiccup

"Hüzünlü neşeli arkadaşlar" için arkadaşlık

Binlerce insan toplum içinde komik ve neşeli olmaya çalışır ama derinlerde bir yerde üzgündürler. Boo Hiccup arkadaşlık hizmeti onlar için yaratıldı. Burada bir ruh eşi bulabilir, en samimi şekilde konuşabilir ve insanlar içinde rol yapmayı bırakabilirsiniz.

15.Theuglybugball.com

Hepimiz bir model gibi görünmüyoruz

Görünüşünüz genel kabul görmüş güzellik standartlarına uymuyor mu? Ne olmuş! Asıl mesele bu değil. Theuglybugball.com, görünüşün sadece bir örtü olduğunu bilenler için bir arkadaşlık sitesidir. Ana mesele, bir kişinin iç dünyasıdır.

16.Gluten Free Singles

Gluten intoleransı olanlarla arkadaşlık

Bazen diyetteki farklılıklar bir çiftin ilişkisini bozabilir. Gluten Free Singles’ta, gluten intoleransı olan başka insanları bulabilir ve bir kafede veya restoranda bir buluşmanın birinize rahatsızlık vereceğinden endişe etmezsiniz.

17.Date My Pet

Evcil hayvanlar insanların arkadaşlarıdır

Köpekleri, kedileri, papağanları veya tarantulaları seviyor musunuz? Date My Pet uygulaması tam size göre! Burada evde çok çeşitli evcil hayvanı olan insanlar birbirini arıyor. Köpeklerinizi birlikte gezdirebilir, kedilerinizin resimlerini sergileyebilir veya evcil hayvanlarınız hakkında komik hikayeler anlatabilirsiniz. Bir buluşmada sohbet için ideal olmayan bir konu nedir?

18.MillionaireMatch

Çok parası olanlar için arkadaşlık

MillionaireMatch, yılda 200 bin dolar kazananlar için bir arkadaşlık hizmetidir. Burada gerçekten aşkını arayan bir sürü bekar milyoner var. Ve MillionaireMatch yalnızca en gelişmiş ülkelerde çalışır.

19.Can Do Better

Daha fazlasının hakediyorsunuz!

Gerçekten daha fazlasını hak ettiğinizi veya yanlış eş seçimi yaptığınızı düşündüğünüz oldu mu? Can Do Better web sitesi bunu anlamanıza ve daha iyi seçimler yapmanıza yardımcı olacaktır. Hizmetin özelliği, diğer kullanıcıların mükemmel eşleşmeyi bulmanıza yardımcı olmasıdır. Ve gerçekten işe yarıyor!

20.Vegdating

Bir yaşam tarzı olarak vejetaryenlik

Et yemeyen birisiniz ve vejeteryan bir partner mi arıyorsunuz? Problem değil! Vegdating arkadaşlık hizmeti sizin için mükemmel bir seçimdir. Burada sadece vejetaryenler ve veganlar buluşuyor. Et yiyen yok!

Özetleyelim

Gördüğünüz gibi seçenekler gerçekten çok büyük. Ve yeni bir şey arayanlar için ilginç arkadaşlık hizmetlerinin sadece küçük bir kısmını listeledik. Aslında yüzlerce kat daha fazlası var. En son istatistiklere göre, dünyada yaklaşık 8.000 arkadaşlık sitesi ve uygulaması var ve bu sayı her yıl artıyor.

Tabii ki, bu En İYİ’ler listesini, tüm siteleri kullanmanız için derlemedik. Amacımız, seçiminizi yapmanıza ve en iyi seçeneği bulmanıza yardımcı olmaktır. Deneyin, deneyimleyin, tüm avantaj ve dezavantajları değerlendirin, yeni bir şeyler keşfedin ve her gün ilginç insanlarla tanışın!