Galatasaray’dan ayrılmasının ardından köşesine çekilen eski teknik direktör Fatih Terim, ilk kez İngiliz basını için ağzını açtı. Terim’in bu konu ile ilgili yapacağı açıklama büyük bir merak konusuyken, efsanevi hoca sonunda ayrılık sürecine değindi. Bu noktada kariyerindeki en büyük hedeflerinden ve milli takım günlerinden bahseden Terim;  

"Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımı çalıştırmam imkansız. Galatasaray tek yönlü bir bilettir. Ayrıca ben başka bir kulüp için çalıştığımı düşünemiyorum bile... Kulübüm beni ne zaman istese, 'hayır' diyemedim. Galatasaray evim, ailem. Her seferinde aileme döndüm." diyerek Galatasaray’ın kendinde çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çekti. Galatsaray’ı maçlarda desteklemek, bahsini ortaya koymak için Parimatch bahis sitesinde yüksek oranlarla kuponunu hazırla!

Benim için kupadan daha önemli 

Galatasaray’dan gönderilmesi ve bundan sonraki süreçte hedefleri ile ilgili açıklama yapan Fatih Terim, sezonun başında bir devrim olması gerektiğine karar verdiğini ve yolları ayırma kararını beklemediğini dile getirdi. Güvendiğiniz takımla kazanmak için Parimatch giriş adresini ziyaret edin.

Mental olarak biraz rahatlamaya ihtiyacı olduğunu öne süren Terim; “Benim için en önemli şey, kazandığım kupalardan çok daha önemli şey; Türk futboluna bir miras bırakmak. Benim için en gurur verici şey bu olacak. İnsanların bana duydukları sevgi paha biçilemez.” ifadelerini kaydetti. Parimatch Twitter adresi üzerinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.