Liverpool, bir kez daha Manchester City karşısına çıkacak. 16 Nisan Cumartesi günü saat 17:30’da oynanacak müsabakanın adresi Wembley Stadyumu’nda oynanacak. Bu dev karşılaşmada tecrübeli hakem Michael Oliver düdük çalacak. Oliver’ın yardımcılığını üstlenen isimler ise S. Burt, S. Bennett olacak. Maçın VAR Hakemi de D. England. Her iki ekipte bu sezon hem ligde hem de Avrupa sahnesinde başarılı bir performans ortaya koyuyor. Maçları takip ederken, bir yandan Bettilt ile bahsini oynayıp kazan.

Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Etihad Stadyumu’nda oynanan maçta Manchester City ve Liverpool 2-2 berabere kalmıştı. Seyir zevki oldukça yüksek olan bu müsabakada ev sahibi ekibin golleri Kevin De Bruyne ve ‘den gelmişti. Liverpool’un gollerini ise Diogo Jota ve Sadio Mane atmıştı. Bettilt giriş adresinden üye olarak, bahis oynayabilirsiniz.

Premier Lig’de 31 haftada 74 puan toplayan Manchester City, ligin zirvesinde yer alıyor. Liverpool da alınan beraberlik sonucunda 73 puana yükselerek, şampiyonluğu sonuna kadar takip edeceğinin sinyalini verdi. Manchester City ve Liverpool aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İngiltere’yi temsil edecek iki kulüp. Manchester ekibi, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde İspanyol devi Real Madrid ile eşleşti. Liverpool ise Bayern Münih’i eleyen Villarreal ile final için mücadele verecek. Güncel spor haberleri ve giriş bilgileri, Bettilt Twitter adresinde.

FA Cup mücadelesi öncesinde Kevin De Bruyne ve Kyle Walker’ın durumlarının şüpheli olduğu bildirildi. Liverpool’da da golcü oyuncu Diogo Jota’nın durumunun maç saatinde netleşmesi bekleniyor.