Beşiktaş ile arasında olan puan farkını 6'ya düşüren sarı-kırmızılılar, restbet yeni adres Beşiktaş maçına büyük bir moralle çıkacak.

Hafta sonu Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan dev derbi öncesi Ankara'dan moralle dönen Cim Bom'da Beşiktaş maçına hazırlıklar başlayacak. Gençlerbirliği maçı sonrasında restbetgiris.co açıklama yapan Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim, derbi ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Derbiyi Kim Kazanacak?

Galatasaray, Başkent deplasmanında Halil Dervişoğlu ve Emre Akbaba'nın golleriyle 2-0 galip geldi. Sarı-kırmızılılar, bu hafta sonu oynanacak olan dev derbiyi konuşmaya başladı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fatih Terim, Türk Telekom stadında oynayacakları Beşiktaş derbisi için kaybedersek alkışlarız, yorumunu yaptı. Beşiktaş ile aralarındaki 6 puanlık farkı kapatmaları için Beşiktaş'ı yenmeleri gerektiğini belirten Fatih Terim, restbet giriş geçen hafta yapmış olduğu açıklamada ise Sergen Yalçın'a gönderme yaptı. Sergen nerede ve ne zaman isterse orada oynarız, demişti.

Bugün yapmış olduğu açıklamada ise kaybedersek alkışlar ve uğurlarız ifadelerini kullandı. Derbi maçı kaybetmeleri halinde şampiyonluk umutları bitecek olan restbet Galatasaray'da hazırlıklara ağırlık verileceği de açıklanmıştı. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde olan Galatasaray, son olarak oynadığı ve 3 puan aldığı Gençlerbirliği maçı ile moral depoladı. Beşiktaş ise dev derbi öncesinde rakibi Hatayspor'u 7-0'lık dev üstünlükle mağlup etmişti.