Markanıza ve firmanıza özel baskılı tek kullanımlık ıslak mendilin önemi gün geçtikçe artıyor.

Tüm dünyada etkili olan pandemi nedeniyle hijyen ön plana çıktı. Özellikle insanların bir araya geldiği ortamlarda restoran, cafe ve lokantaların vazgeçilmezlerden bir tanesi tek kullanımlık ıslak mendiller oldu.

Tek kullanımlık ıslak mendiller insanların yemeden önce ve yedikten sonra temizlik konusunda önemi bir kez daha ortaya çıktı.

Oteli, restoran, kafe ve ev dışı tüketim noktalarında özel baskılı ürüleri ön plana çıktı. 

MARKA BİLİNİRLİLİĞİNİ İÇİN ISLAK MENDİL

Kolonyalı mendil ya da ıslak mendil çeşitleri genellikle genel temizlik için ideal bir üründür. Kafe, restoran, otel gibi yerlerde sıklıkla kullanıla ıslak mendil çeşitleri hem işletmelerinin marka bilinirliklerini hem de reklamlarını daha etkili bir şekilde yapmalarına da olanak tanımaktadır.

Islak mendil çeşitleri kolonya veya uçucu özelliği yüksek olan esans ile emdirilmiş bir peçetenin her bir tarafı kapalı ambalaj içine konulmatadır.Islak mendil nemli haldeyken paket kapatılmakta ve böylelikle tüketicilere ulaşana kadar nemliliğinden ve kokusundan hiçbir şey kaybetmemektedir.

ÖZEL BASKILI ISLAK MENDİL

Promoyol markanıza özel baskılı ıslak mendiller üretiyor. 1.sınıf kalite koku ve havlusuyla otel, restoran ve kafe sahiplerinin ilgini çeken Promoyol ıslak mendillere talep arttı.

Ücretsiz tasarım, ücretsiz klişe ve ücretsiz kargo ile kısa sürede sipariş süresiyle Promoyol uygun fiyata hizmet vermeye devam ediyor.

İndirimli fiyatlar ve kaliteli hizmet için www.promoyol.com internet sitesini takip edebilirsiniz.