BUGÜN DOĞANLAR:

Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler. Hayatlarının ilk adımlarında çok fazla değişim yaşamalarına rağmen, ileri yıllarında sabit bir tablo ortaya çıkarırlar. . Yüksek hedefleri olan kişilerdir. Sadakat konusunda, duygusal sapmaları olabilir. Çevrelerinin eleştirilerine kapalı oldukları için de, tenkit edildikleri zaman çabuk kırılırlar. Hisleri çok kuvvetlidir ve çok çabuk yön değiştirebilirler. Meraklı yapıları olmadığı halde, öğrenmek istedikleri konularda, çok çabuk bilgi sahibi olurlar. İkna dilmesi çok zor kişilerdir. Sabit düşündükleri zaman, alışkanlıklarına esir düşerler. Araştırmacı ve mantıklı yönleri her zaman ortaya çıkar.


KADINLARI:

Taviz vermekten hoşlanmazlar. Birlikte çalıştığı kişilerde akıl birliğine dikkat ederler. Mantığına ters gelen olaylara şiddetle karşı çıkarlar. İnsancıl yapılarından dolayı toplumsal olaylarda başarılı çalışmalar yaparlar. Dengeli fakat kışkırtıcı yönleri vardır. İlişkilerinde daima sıra dışı olmayı tercih ederler. İnandıkları konuları güçlü bir şekilde savunurlar.


ERKEKLERİ:

Düşündüklerini gerçekleştirmeyi seven kişilerdir. Taviz vermekten hoşlanmazlar. Çevrelerinde iyi bir yorumcu olarak tanınırlar. Akıllı ve pratik düşündükleri için, iletişim içinde oldukları kişilerin belli özelliklere sahip olmalarını beklerler. Rafine ve kaliteli bir kişilikleri vardır.


ÇOCUKLARI:

Yeteneklerini daha küçük yaşta etraflarını sergilemekte başarılıdırlar. Açık havada oynanan, hareketli oyunlardan hoşlanırlar. Hikaye dinlemekten hoşlanan bu çocukların dramatize kabiliyetleri de vardır. Daha küçük yaşlarda güçlü olmayı öğrenmişlerdir. Hedefleri vardır ve kendi bildiklerinden taviz vermek istemezler.


GÜNÜN YORUMU:

Yaşam kalitemize olumlu katkıları olan sağlık ve kozmetik ürünleri piyasaya çıkabilir. Bazılarının yararları ve etkileri konusunda tartışmalar yaşanacaktır. Birçok nostalji filmleri yeniden gündeme gelecek ve eski şarkıların yeni versiyonları ortaya çıkacaktır. Eski ve unutulmuş aktör ve artistlere yeni projeler götürülecektir. Arayışların hızlanacağı, galaların ve açılışların, resepsiyonların hız kazanacağı bir gün. Bazı bürokratik işlemlerde istenmeyen sorunlar yaşanabilir.


GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, beyaz, saman sarısı


GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Limon Çiçeği, sarı menekşe


GÜNÜN KOKUSU:

Gardenya, misk, amber


KOÇ:

Yeniliklere açık bir yapınız var. Önünüze gelen olayları ret etmeden önce, sağ duyunuzu kullanıyorsunuz. Bugün yaşadığınız her türlü olaya karşı tedbirinizi almalı ve temkinli olmalısınız. Yaşadığınız hiçbir olayı dert etmemeyi öğrendiniz. Kariyerinizi desteleyici unsurlar sizi olumlu etkilemeye devam ediyor..


BOĞA:

Başarılarınızın altında ailenizin size vereceği desteğin katkısı olduğunu biliyorsunuz. Onlarla aranızda olabilecek pürüzle gününüzün motivasyonsuz geçmesine neden oluyor. Bugün kişisel kavgalar yerine işlek zekanızı mantıkla birleştirebilirsiniz.Olayların çift yönlerini düşünecek ve iyi bir kombinasyon sağlayacaksınız.


İKİZLER:

Bugün, katılacağınız toplantılarda çevrenizi sınama şansına sahip olacaksınız. Özgürlük sınırlarınızı gevşeterek, yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Kişisel egolarınızın güçlü olması, çalışma şartlarında gelişen olaylara karşı sizi zor durumda bırakabilir. Çevresel faktörlerinizi olumlu kullanmalı ve toplumsal olaylarla yakından ilgilenmelisiniz.


YENGEÇ:

Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz. İlginç fırsatlar sizi bekliyor ve değerlendirmelerinizi kişisel özelliklerinizi düşünerek yapmalısınız. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz.


ASLAN:

Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Bugün Ay’ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız. İşlek zekanızın sabit düşünmeye zorlamalısınız. Sınırlarınızı daha çok esnetmelisiniz.


BAŞAK:

Duygusal ilişkilerinize belli bir disiplin istemeniz son derece yapınıza uygun bir durum. Fakat karşı tarafın, sizin istekleriniz karşısında bocalama yaşaması muhtemel. Mantık dışında farklı şeylerin olabileceğini anlamanız mümkün değil. Bırakın her şey yaşam sınırları içinde kendi doğallığı içinde gelişsin.Bugün çevrenizi denetlemekten vazgeçmelisiniz.,

TERAZİ:

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Olabilecek aksilikler konusunda kendinizi donanımlı hissediyorsunuz. Çevrenizde bir çok farklı oluşumlara karşı aldığınız tedbirler sonuç getirecek. Yaşama mantık çerçevesi içinde baktığınız için, çözüme ulaşmanız zor olmuyor.


AKREP:

Enerjiniz oldukça yüksek ve duygusal olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Bugün evinizde dostlarınıza davet verebilirsiniz. Düşüncelerinizin doğruluğunu bir kez daha kanıtlama şansına sahipsiniz. Ay burcunuzda ilerlerken tarzınızı ortaya koyacak özel çalışmalar içinde bulunmanızı sağlıyor. Duygusal ilişkileriniz sorgulama ihtiyacı içinde olacaksınız


YAY:

İşinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Çevresel koşullarınız yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahip olduğunuz bir gerçek. Bugün, çevresel ilişkilerinizde zincirleme yapılanmalar söz konusu. Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz.Bazı gizlilikler söz konusu olacaktır.


OĞLAK:

Üzerinize sorumluluk hissinin ağırlığı çökebilir. Bu duygunuzu bertaraf edebilmeniz de; onlara daha yakın ve ön plana onların isteklerini alacak şekilde davranmanıza bağlı. Emlak işleri ile ilgili değişimler de gündeminizde olabilir. Yeni bağlantılar peşinde koşturmanız sizi daha da motive ediyor.


KOVA:

Başkalarının, başkalarıyla olan ilişkilerinde çok adaletli bir yargıç ve yardımsever bir polis müfettişi oluyorsunuz. Peki! Ayni davranış tarzını; kendi çerçevenize dahil olan olaylarda, niçin göstermekte güçlük çekiyorsunuz. Siz bu tavrınızın çok kere farkında bile olmuyorsunuz. Bu yönünüzü törpülemek zorundasınız.


BALIK:

Aşk yaşantınızda bir çok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız bir çok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyecek ve daha sonra onların ilginç teklifleri ile karşılaşacaksınız. Enerjiniz güçleniyor.