BUGÜN DOĞANLAR:
Geleceğini elinde tutan ve büyük başarılar peşinde koşan bu kişiler kendilerini ifade etmenin yollarını iyi bilirler. Bir başkasının peşinden gitmek için, o kişinin bilgisine güvenmek isterler. İleri yaşlarda kendi işlerini kurarak, kendilerinin patronu olmak isterler. İyi bir mevki, kariyer,ve ün sahibi olmak uğruna çok çalışarak, bir iş tutkunu olabilirler. Genelde iyi politikacı olurlar. Zihinsel faaliyetlerini kolay bir şekilde dışarıya vururlar.Hızlı ve aktif oldukları için, çevrelerine ters gelen davranışlar sergileyebilirler. Kibar ve sempatik tavırları onları sosyal yaşantılarında aktif ve sevilen bir kişi yapar. Bazen kibirli davranışlar gösterebilir. Olaylara yaklaşımları son derece sabırlı ve temkinlidir. Hiç kimsenin göremeyeceği ayrıntıları gördükleri için, yaşamın kilit noktalarının anahtarlarını ellerinde tutarlar. Çevresel sezgileri çok gelişmiştir. Hayalleriyle ilgili istekleri ön planda olduğu için, yaşam yarışları hiç bitmez. İnatçı ve aşırıya kaçan davranışları her alanda kendini gösterir. Duygusal hayatları çok karışıktır.
KADINLARI:
Mantıklıları çok fazla gelişmiştir. Kendilerine güvenirler. Lüksü çok sevdikleri için, evlerini en iyi şekilde ve donatırlar. Toprakla haşır neşir olmaktan hoşlanırlar. Hayvanlara ve bitkilere düşkündürler. Yaşamlarının ikinci yarısında çiftlik gibi yerlerde yaşamak isterler. Maddi konularda sistemli, fakat elleri açıktır. Genellikle sevdikleriyle bir arada yaşamayı tercih ederler.
ERKEKLERİ:
Mantıkları ve duyguları arasında denge kurmayı başaran ender kişilerdir. Araştırmacı ve aktif düşünce yapıları sayesinde, yaşamada başarı grafikleri daima yüksek olacaktır. Kendilerine her konuda güvenirler.
ÇOCUKLARI:
Sakin fakat akıllı çocuklardır. Yorumlarını kendilerine sakladıkları için, çevresine ilgisiz gibi dururlar. Okul yılları başarılı fakat detaycı olacaktır. Alışkanlıklarına bağlı olmalarından dolayı, paylaşımcı yönlerini bastırabilirler. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır.
GÜNÜN YORUMU:
 Kendi değerlerimize uygun hareket etmek isteyeceğiz. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Unuttuğumuz isteklerimizin yeniden gündem kazanması eski hataların tekrarlanmaması şartıyla, daha da güzel olayları beraberinde getirecek. Şansımızın bize yardım edeceği bir gün. Bütçemizi zorlayacak kadar, eğlence yaşantısına kendimizi kaptırmamalı ve dostlarımızı evimizde ağırlamayı denemeliyiz. Yöneticilerimizle faaliyetlerimin yoğun olduğu bir gün. Düşüncelerimizi karşı tarafa aktarırken, onların ruhsal durumlarını algılayabileceğimiz bir gün. Bugün gazeteciler ve politikacılar için olumlu bir gün

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Kırmızı karanfil ve siyah gül
GÜNÜN KOKUSU:
Limon, mandalin, kehribar, vanilya, hardal
GÜNÜN RENGİ:
Koyu mavi, kurşuni, kemik rengi , uçuk sarı, portakal rengi. Ateş kırmızısı


KOÇ:
Aklınız maddesel konularda olmasına rağmen, sosyal yaşantınızı canlı tutma için gerekli tüm doneler sahipsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda girişimci ve dürüst yaklaşımlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Düşüncelerinizi çevrenize yansıtma konusunda oldukça başarılı günlerinizden biri. Gözler sizin üstünüzde unutmayın.
BOĞA:
Bugün duygusal inatlarınız yüzünden aileniz ve sevdiklerinizle aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz.. Mantıklı düşünceler içinde olsanız bile, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı düşünceye sahip olması gerekmiyor. Fakat ısrarcı tutumunuzla bazen en sevdiklerinizi bile çileden çıkarıyorsunuz. Bugün ılımlı olmaya çalışın.
İKİZLER:
Çevrenizle inatlaşmak yerine, ılımlı olmaya çalışmalısınız. Bugün çevrenizle güç birliği içinde olmak isteyebilirsiniz. Fakat sizin tarzınız öylesine farklı ki, düşüncelerinizdeki gizli mantık herkesi şaşırtıyor. Yaşamınızla ilgili kararları tek başınız veriyorsunuz. Kavrama yeteneğinizi hızlı kullanacağınız bir gün içindesiniz.
YENGEÇ:
Venüs burcunuzda  ilerliyor ve isteklerinizi çok kolay karşı tarafa yansıtıyorsunuz. Duygusallığın zararlarından korktuğunuz için, ilişkinizde sağlam  zeminler arıyorsunuz. Bugün sosyal yaşantınızda farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Kendinizle ilgili yorum yapmaktan çekindiğiniz bir gün içindesiniz.
ASLAN:
Güneş ve Jüpiter  burcunuzda ilerliyor. Duygusal yapınızla ilgili taviz vermekten hoşlanmadığınız için, çevrenizde ve özel ilişkilerinizde zor bir kişi olarak tanınıyorsunuz. Bugün geçmişinizle ilgili sezgisel yeteneğinizi kullanarak bazı unutulan konuların yeniden canlanmasına neden olacaksınız. Gün içinde bilinçaltı takıntıların sizi rahatsız edecek.
BAŞAK:
Yakın dostlarınızdan alacağınız davetlere katılmak için bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gizli çalışmalardan zevk alacağınız bir gün. Görüşeceğiniz kişilerin akılcı ve zeki yönlerinden faydalanabilirsiniz. Bugün ardı sıra gelen olaylardan zaman kavramını unutabilirsiniz. Çalışırken, adeta kendinizden geçiyorsunuz.
TERAZİ:
Yakın çevrenizden duyacağınız hoş konuşmalar sizi oldukça mutlu edecek. Bugün, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. İletişim konusunda başarılı bir gününüzdesiniz. Neşeli yapınız sayesinde bulunduğunuz ortamlara farklı bir hava estiriyorsunuz. Yakın arkadaşlarınızın birinin aşkına şahit olabilirsiniz.
AKREP:
Satürn ve Mars  burcunuzda ilerliyor. Bugün hiç kimseden akıl almaya niyetiniz yok. Bilgileriniz kontrol etmeli ve düşüncelerinizi sistemli bir şekilde yaşama geçirmelisiniz. Katılacağınız toplantılarda istediğiniz havayı estirecek ve kontrol mekanizmanızı istediğiniz gibi kullanacaksınız.
YAY:
Güneş ve Merkür kombinasyon burcunuzda ilerlerken, beklediğiniz fırsatların size uzak yollardan geleceğini müjdeliyor.  Günlük yaşantınızda takıldığınız konuların aklınızın karıştırmasına izin vermemelisiniz. Konuşurken farklı bir metot kullanarak, karşı tarafı etkiniz altına almayı iyi biliyorsunuz.
OĞLAK:
Ailenizin kararlarına saygılı davranmak sizin yaşam tarzınız adeta. Onların fikirlerine aykırı davrandığınız zaman, huzursuz oluyorsunuz. Bugün anında müdahale etmeniz gereken konular gündeme gelecektir. Arkadaşlarınızla güç birliği içinde olacaksınız. Yaşlı ve tecrübeli kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz.
KOVA:
İlişkilerinizde farklı bir tarzınız olduğunu karşı taraf anlamayacaktır. Bugün, onun duygusal takıntılarını çekemeyebilirsiniz. Oysa isteklerinin ne olduğunu öğrenirseniz, aranızdaki sorunları daha rahat çözeceksiniz. Mesleki konularda gerekli atılımları yapmak için, her şey sizden yana gelişecek ve çevrenizi kolayca etkiniz altına alacaksınız.
BALIK:
Venüs’ün  Yengeç’te  ilerlemesi sizi daha  duygusal  ve faklı yapıyor. Ay’da sizin  kombinasyon  burcunuz Oğlak’ta ve uzun yollarla ilgili planlarınızı gündeme getiriyor. Seyahat etmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Bugün isteklerinizde ısrarcı ve inatçı olmanız yanlış anlaşılabilir. Bazen gereğinden fazla abartıcı olabiliyorsunuz.