BUGÜN  DOĞANLAR:
Hayal güçleri mükemmel olan bu kişiler, bu özellikleri ile şaşırtıcı düşünceler ortaya atabilirler. Etkileyici anlatım yeteneklerini kullanarak kendilerini destekleyici insanları çevresinde toplarlar. En büyük eksikleri, çevresinden gelebilecek fikirlere karşı biraz ön yargılı olmalarıdır. Olumsuz olan bu yönlerini aştıkları anlarda çok verimli projeler ortaya çıkarabilirler ve sonuçlandırırlar. Aile bireyleri onlar için çok önemlidir. Günlük yaşam içinde yalnız kalmayı pek tercih etmezler. Çok gerilerde kalmış anıları ona yalnız kaldığı zamanlarda   eşlik eden en değerli unsurlardır. Bu anılar onun için bir psikoterapi niteliğindedir.
KADINLARI:
Gizemli olaylara bayılırlar. Cinsel çekicilikleri çok güçlüdür. Bakışları son derece etkili olduğu için bazen her şeyi gözleriyle söylerler. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Yaşamda başaramayacakları iş yoktur. Derin fakat bir o kadar pratik zekaya sahiptirler. Düşünmeden para harcayabilirler.
ERKEKLERİ:
Toplumsal yargılara ve davranışlara karşıdır. Samimi ve paylaşımcı  karakterleri yüzünden çevrelerindeki dostların sayısı bir hayli çoktur. Geniş ve havadar evlerde yaşamayı severler. Evlerinde az ve sade  eşya bulunmasından hoşlanırlar. Geçmişin izlerini taşıyan anılarını ayakta tutan küçük sembolik aksesuarlarını çevrelerinde görmekten hoşlanırlar.
ÇOCUKLARI:
Hırsları inanılmazdır. Daha küçük yaşlarda gelecek planları yapmaya başlarlar. Sanata eğilimli olan bu  çocukları küçük yaşta yönlendirmek gerekir. Arka planda kalmaktan hoşlanmazlar. Ailenin  akıllı çocuklarıdır. Büyümeye çok heveslidir. . Liderlik özellikleri çok güçlüdür. Kendilerini çok kolay ifade ederler.
GÜNÜN YORUMU:
Yoğun ve yorucu geçen çalışma dönemlerinden sonra kısa sürelide olsa yer ve mekan değiştirme ihtiyacı gündemde. Hiçbir şekilde ertelemeye girmeden, araya yeni işler sokmadan enerjinizi tazeleyecek şekilde bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Ev eşyalarınızda değişiklikler yapabilir, bu şekilde kendinizi değişik konulara yönlendirerek yeni motivasyonlar sağlayabilirsiniz. Günlük yaşam içinde sizi geren durumlarda içine girdiğiniz öfkeli tavırların ne kadar gereksiz tepkiler olduğunu ve size hiçbir yarar sağlamadığını göreceksiniz.
GÜNÜN KOKUSU:
Limon, mandalin, kehribar
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Kırmızı karanfil ve siyah gül
GÜNÜN RENGİ:
Mavi, sarı, uçuk pembe, bordo

KOÇ:
Bugün kendinizi  farklı ve gerçekten değişik bir alan içinde çalışırken bulabilirsiniz. Konuyla ilgili olarak aklınızı ön plana alıp, ön sezilerinizi bir kenara koyarak olaya yaklaşın. Bu tavrınız nedeniyle, karşınızdaki kişi ile küçük çıkar çatışmalarından kaynaklanan önemsiz fikir tartışmalarınız olabilir. Sakinlik size kazandıracaktır.
BOĞA:
Çok istediğiniz ve gerçekleşmesi için kafanızda projeler oluşturduğunuz konularda gelişmeler sizin lehinize gelişecek. Bu da sizin stratejik kişiliğinizden kaynaklanıyor. Çünkü, farkında olmadan ilgilendiğiniz konulara doğru sizi yaklaştıracak şartları oluşturuyor, gerekli kişileri çevrenizde oluşturuyorsunuz. 
İKİZLER:
Parasal konularda bir hayli yoğunsunuz ve ihtiyaç duyduğunuz maddi değerlerle ilgili olarak mutlaka partnerinizin fikrini almalısınız. Unutmayın, atacağınız yanlış bir adım zaten dar olan koşullarınızı daha da zora sokabilir. Alışkanlık haline getirdiğiniz tavırlarınız konusunda alacağınız doğru gözlemlere dayanan fikirler sizi olumlu yönlendirecek.
YENGEÇ:
İçinde bulunacağınız bir grup vasıtasıyla romantik anlar yaşayabilir, sizi heyecanlandıracak bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Toplumu gözlemleme yeteneğiniz sayesinde sosyal ilişkilerdeki davranış şekillerini çok iyi analiz ediyor ve hareket kabiliyetinizi bu düşüncelerle belirlemeye çalışıyorsunuz. Kazanmaya bir adım daha yakınsınız.
ASLAN:
Duygu yüklü bulutlar içinde adımlar atmak size pek yaramıyor. Bu nedenle temkinli davranışlar içinde olmak, bir sonraki adımınızın emin ve güven içinde olmasını sağlayacaktır. Dolayısıyla, daha stressiz bir ruh durumunda olacaksınız. İştahınızın yerinde olması nedeniyle formunuzu korumak için yiyeceklere biraz dikkat etmelisiniz.
BAŞAK:
Özgüven içinde başladığınız çalışmalarda başarılı olmaktan gurur duyacağınız gelişmelerle gündeme gelebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşturduğunuz duygusal bağlar, iş veriminizi arttırıyor. Bugün, de sizi mutlu edecek ve olumlu motivasyonlar sağlayacak grup ilişkilerinizde, en yakınınızdaki kişinin hakkını unutmayın.
TERAZİ:
Partnerinizle gereksiz nedenlerle tartışmanın size yerer getirmeyeceği bir gündesiniz. Detaylara ne kadar gömülürseniz o kadar zor çıkacaksınız. Hataları artık küçük küçük noktaları ile değil, en geniş şekliyle görün. Çözüme daha kolay ulaştığınızı göreceksiniz. Çevrenizdeki gerilimden bu şekilde sıyrılacaksınız.
AKREP:
Samimiyet temelinde kurduğunuz ilişkileriniz nedeniyle iş arkadaşlarınız arasında bir denge unsuru olmayı başarıyor ve doğal olarak yönlendirici bir kişilik konumuna oturuyorsunuz. Bugün, diğerlerinden farklı yorum getirdiğiniz konu ile ilgili olarak arkadaşlarınızla daha yakın kontaklar içinde olun ve onları ön plana çıkarın.
YAY:
Durağan ve sabit düşüncelerle hareket etmek ve sonuç elde etmeye çalışmak size pek yarar sağlamıyor. Siz doğal yapınız içinde çok yönlü ilişkiler içinde sağladığınız fikirleri özümseyerek sonuca gitmelisiniz. Ama, bu arada bilgi sahibi olmadığınız konularda  gereksiz şekilde fikir empoze etmeye çalışmayınız.
OĞLAK:
Alışkanlıklarınızdan da vazgeçmek sizin için çok zor. Bu nedenle, güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız çalışmalarda bazı aksamalar oluyor. Bırakın, arkadaşlarınız da özgürce fikirlerini söylesinler, gerekirse uygulamaya da konulsun. Bu şekilde daha sağlıklı bir hoşgörü ortamı yaratılmasına vesile olacaksınız.
KOVA:
Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Diğerlerinden tamamiyle farklı  düşündüğünüz için dikkatler üzerinizde yoğunlaşıyor. Bu arada olumsuz ve dedikodu niteliğinde spekülasyon konusu oluyorsunuz. Bunları önlemek ve koşulları lehinize çevirmek elinizde. Sadece dinleyin ve en son noktada konuşun.
BALIK:
Bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Fakat, tümüyle de taviz vermeyin. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Düşündüğünüz kişi ile görüşmeniz size yarar sağlayacak. Bu nedenle, bu görüşmeyi sağlayacak her kimse, ona ulaşmalısınız.  Aile büyüklerinin desteğini de sağlayın