14.02.2015.cumartesi.astrloji

BUGÜN DOĞANLAR:

Toplumsal olaylarda kariyerleriyle ön plana çıkmasını bilirler. Yakın çevrelerinde sevgilerini göstermekte zorlanabilirler. İş disiplinleri mükemmeldir.Oldukça cesaretlidirler. Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Entelektüel yetenekleri oldukça gelişmiştir. Yaşamlarında miras nedeniyle hukuksal sorunlar yaşayabilirler. Aktif yapıları her konuda başarılı olmalarını sağlar.Aşırı meraklı ve yaşamı sorgulayıcı  özelliklerinden dolayı, sıra dışı konularda başarılı olurlar.Çevre ilişkilerinde güvenilir bir kişilik olmalarına rağmen, seçici özelliklerinden dolayı kolay arkadaş edinemezler. Yaşamlarında yüksek mevkili kişilerden fayda sağlarlar. Devlet işlerinde başarılı çalışmalar yaparak istedikleri noktalara geleceklerdir.

KADINLARI:

Özgürlüklerine düşkün oldukları için, kolay evlenmezler. İlişkilerinde farklı bir tarzları vardır. Niyette sadık fakat uygulama da başarısızdırlar. Felsefi yönleri çok güçlüdür. Dünyanın her yerini gezip görmek isterler. Hayalleriyle ilgili istekleri ön planda olduğu için, yaşam yarışları hiç bitmez. İnatçı ve aşırıya kaçan davranışları her alanda kendini gösterir. Duygusal hayatları çok karışıktır. Birden fazla evlilik yapacaklardır.

ERKEKLERİ:

Kendilerine çok fazla güvenirler. Yaşam kaliteleri yüksektir. Her olayı fazlaca irdeledikleri için, çoğu kez tenkitçi yönleriyle tanınırlar. Kuşkucu ve yargılayıcıdırlar. Sanata karşı eğilimleri çok fazla olduğu için, entelektüel çevrelerde kendilerini rahat hissederler. Sanat danışmanlığı onların tercih ettikleri mesleklerden biri olabilir.

ÇOCUKLARI:

Daha küçük yaşlarda afacan yapılarıyla dikkat çekerler.Oldukça meraklı ve araştırmacı bir yapıya sahiptirler. Yaşamlarında yarışmaktan hoşlanırlar ve motivasyonları için, rekabetler gereklidir. El becerileri kuvvetlidir. Sanata karşı duyarlı olmalarından dolayı iyi bir yönlendirilmeye ihtiyaçları vardır. Anneleri için oldukça zor çocuklardır.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün hareketli ve enerjik olacağız ve sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Çevremizde ilgi çekici davranışlar sergileyeceğiz ve yakın dostlarımızla iş birliği içinde olmamız, bizim için artı bir puan oluşturacak. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. İş yerimizde istediğimiz performansı sağlamak için daha fazla çalışmak zorunda kalabiliriz. Bazı dostlarımızın bize sağlayacağı olanaklardan faydalanmamız söz konusu.. Beklediğimiz haberlerin gecikmesi üzerine yeni bir konu üzerinde odaklaşmak isteyebiliriz. Fakat yeni başlangıçlar için olumsuz bir gün dikkatli olmalıyız.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Fesleğen, kardelen, mimoza, sardunya

GÜNÜN RENGİ:

Çingene pembesi, alev kırmızısı, gümüş rengi

GÜNÜN KOKUSU:

Tarçın, karanfil, zencefil

KOÇ:

İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Fakat bulunduğunuz ortamlarda vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız.

BOĞA:

Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Bugün kardeşler ve aile ile ilgili konulara daha duyarlı yaklaşıyorsunuz. Kişisel motivasyonunuz, çevresel faktörlerinizle paralel gidiyor.

İKİZLER:

Ay, karşıt evinizde ilerliyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok.

YENGEÇ

Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve zamana ihtiyacınız var. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir.  Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz. Bugün, sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız.

ASLAN:

Bugün, gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz. Merkür burcunuzda ters hareket ederken, eski sorunlarınızı kafanızdan atarak bazı düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi. Geçmişe teslim olmamalısınız.

BAŞAK:

İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Yay’da  ilerleyen Ay, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak ve geçmiş bilgi birikiminizi kullanacaksınız. Finans konularında yaşadığını pürüzleri en kısa sürede toparlayabilirsiniz.

 TERAZİ:

Bugün Merkür’ün iletişim konusunda size vereceği fırsatları görmezlikten gelmemelisiniz. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde gecikmeler yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı ve yeni başlangıçlar için acele etmelisiniz. Ani fırsatları değerlendirme konusunda olumsuz sürprizlere hazırlı olun.

AKREP:

Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, onun sizin üzerinizdeki gücü biliyor ve kendinizi ona teslim ediyorsunuz. İş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Bugün hırslı yönleriniz, size yeni bir yönlendirme getirecek ve son durumunuzdan siz de memnun kalacaksınız.

YAY:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacağınız bu günde, bazı kararlar alacaksınız. Onun fikirlerinden yola çıkarak, yeni bir vizyon geliştireceksiniz..

 OĞLAK:

Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce, biraz daha düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaptığınız hataların geriye dönüşlerinde yaşayacağınız sıkıntıları unutmamalısınız. Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Satürn’ün size vereceği olanakları iyi kullanmalısınız.

KOVA:

Ay’ın konumundan dolayı ortaya çıkan kuşkucu tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına bir çok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşturduğunuz güç birliği ileri vadede başarınızın içinde önemli bir adım oluşturacak.

BALIK:

Ay tepe evinizde ilerliyor. Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağmak istiyor olmanız belki çok güzel, fakat duygularınızda yaşadığınız gel gitler sizin için hiç de hoş olmuyor.. Düşündüğünüz konularda yaşadığınız kararsızlıklar iş temponuzda yavaşlamalara neden oluyor. Bugün, ilgi çekmek için her türlü donanıma sahipsiniz.