BUGÜN DOĞANLAR:

Duygularıyla yaşayan alıngan bir yapıya sahiptirler. Aşk yaşantıları karışık ve ilginçtir. Sevme duygusu yaşantılarında önemli olduğu halde, çoğu kez hata yapmaya açıktırlar. Edebiyat ve sanata aşıktırlar. Mistik ve gizemli olaylara bayılırlar. Çevresine yardım etmekten ve paylaşmaktan hoşlanırlar. Yaşamı kendi ölçüleriyle yaşamaktan hoşlandıkları için, yönlendirilmeye gelemezler. Şüpheci ve detaycı yapılarıyla hemen dikkat çekerler. Araştırmacı bir ruha sahiptirler. Çevre ilişkilerinde güvenilir bir kişilik olmalarına rağmen, seçici özelliklerinden dolayı kolay arkadaş edinemezler. Yaşamlarında yüksek mevkili kişilerden fayda sağlarlar. Devlet işlerinde başarılı çalışmalar yaparak istedikleri noktalara geleceklerdir. Kuşkucu tiplerdir. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok önemlidir

KADINLARI:

Temkinli ve yaşamda güven arayan kişilerdir. Çalışkan, sitemli yapılarıyla, bulundukları yerlere gerekli düzeni sağlamasını iyi bilirler. Kültürlü ve her konuda kendini ispat eden bir yapıya sahiptirler. Çevresindeki kişilerin de, bilgi donatımına sahip olmalarını beklerler. Aşk konusunda algılamaları çok yüksektir olup, karşısındaki kişinin duygularını çabuk hissederler.

ERKEKLERİ:

Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Birlikte çalıştığı kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. Yıllar geçse bile, eski dostlarından kopmayı düşünmezler.  Güzelliğe tutkun yapıları yüzünden, yaşamda her şeyin en iyisini isterler.

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve sezgileri çok güçlüdür. Ona asla çocuk muamelesi yapılmaz. Büyükleri ile zekice konuşmalar yapmaktan hoşlanırlar. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır. Gizli inatçılıkları yüzünden, ebeveynlerini üzerler. Duygularını paylaşmaktan hoşlanmazlar

GÜNÜN YORUMU:

Sanatsal olaylar ortaya çıkacaktır. Cinselliğe dayalı toplumsal suçlar gündeme gelebilir.. Bir çok yazar ve şair için güzel bir gün. Sözlü ifadeleri çok daha güçlü olacaktır.. Birçok evliliklerle ilgili problemler ortaya çıkacak. Kişilerin özgülük anlayışları yüzünden bazı ilişkiler sorun yaşayacaktır. Kısa vadeli aşklar gündeme gelecektir. Sessiz ortamlarda çalışabileceğiniz yerleri tercih edeceksiniz. Duygular her ortamda eleştiriye açık olacaktır. Mal ve mülk edinmek için uygun bir gün. Toplu taşımacılık konusunda sorunlar çıkabilir. Aile bireyleri arasında kişisel ilişkilerde yaşanacak problemlere dikkat edilmesi gerekiyor.. Bazı gizli kalmış olaylar yüzünden olaylar gündem kazanacak.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Krizantem, beyaz gül, sarı papatya

GÜNÜN KOKUSU:

Gardenya, yasemin, yosun

GÜNÜN RENGİ:

Siyah, beyaz, kırmızı

KOÇ:

Ayni ortamda çalıştığınız kişilerin davranışları ile kendi yapabileceklerinizi sürekli karşılaştırmak sizi negatif etkiliyor. Çünkü, bazı davranışlarınızın doğallığı kayboluyor. Nedeni de; baz aldığınız ve referans noktası olarak belirlediğiniz diğer kişilik davranışları, sempatik olan gelişigüzel hareketlerinizi kısıyor.

BOĞA:

Maddi konularda değişik doneleri araştırmaya açık bir gündesiniz. Zihinsel faaliyetlerinin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz güçleniyor.

İKİZLER:

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız. Mars’ın olumlu etkisini hissedecek ve çalışmalarınıza yeni bir hız vereceksiniz.

YENGEÇ:

Düşüncelerinizde sezgisel davranışlarınızın payı çok fazla büyük. Fikirlerinizi paylaşma konusunda farklı bir tutum izliyorsunuz. Çalışma yaşantınızla ilgili yeni durumlar söz konusu olacak. Görüşeceğiniz kişilerin, sizin için önemli bir performans sergileyeceğini biliyor ve yaşam rotanızı farklı bir yöne kaydırmak istiyorsunuz.  

ASLAN:

Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmamalı ve olayları  akışını ona bırakmalısınız. Maddi konularda korkusuzca davranmayı istemek en doğal hakkınız olabilir. Zaman gecikmeleri yaşayabilirsiniz.

BAŞAK:

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli. Duygusal ilişkinizde ön sezilerinize güvenebilirsiniz. İnatçılığınızın olumlu yönlerini göreceksiniz.

TERAZİ:

Duygusal konularda bağımlı yaşamak motivasyon anlamında sizi rahatlatıyor. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Bugün, yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi olumlu bir şekilde kullanmalısınız.

AKREP:

Başlattığınız işleri tamamlama konusunda oldukça inatçı davranışlar sergileyeceksiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklar konusunda titiz bir tablo çizerken, yeni başlangıçlar için de, araştırmalar yapıyorsunuz. Küçük seyahatler için uygun bir gün olmasına rağmen, küçük aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

YAY:

Ay bilinçaltınızı etkilerken; kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Süregelen bir probleminiz varsa, bugün aile ve evinizle ilgili sorunları çözmek için  uygun bir gün.

OĞLAK:

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. . Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Her şeyi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

KOVA:

Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız.

BALIK:

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz.. Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz. Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikleri düşünerek, bu tür düşünceniz varsa ertelemeli  biraz daha beklemelisiniz. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği  zaman da, çok üzülüyorsunuz.