BUGÜN DOĞANLAR:

Cömert ve arkadaş canlısı kişilerdir. Özgürlüklerine fazla bağlı oldukları için, evliliklerinde problemler çıkar. Meraklı ve araştırmacı bir yapıya sahiptirler. Bilime ve edebiyata önem verirler Giyim konusunda zevkli ve orijinal düşünürler. Çocuklarla arası daima iyidir. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir.  Yaşamlarında kendilerine ün getirecek, sıra dışı meslekleri olacaktır. Bazen, abartılı bir şekilde ayrıntılara dalarken, daha dikkatli olmaları gereken konularda da hızlı kararlar verebilirler. Bir insana bağlanmak ve ihtiyaç duymaktan son derece çekinir. Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için de mesleklerini bu yönde geliştirmeleri ve değerlendirmelidirler.Yaşamları fanteziler ile doludur.

KADINLARI:

Yaşamları boyunca bitmeyen hazırlık içinde yaşarlar. Kıyafet seçimlerinde parlak çiçekli desenleri, koyu renkleri ve özellikle mavi tonlardan hoşlanırlar. Duygularını içinde gizlemekten hoşlanırlar. Paylaşmak için uygun dostlara ihtiyaçları vardır. Her türlü sanatsal olaylara yatkındırlar. . Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri, onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir.

ERKEKLERİ:

Büyüleyici erkeklerdir. İlişkilerinde huzur ve düzen ararlar. Aradıkları kadının kültürlü, zarif, ihtiyacı olduğunda ona destek olabilecek özelliklere sahip olmasına özen gösterirler.Öyle her gördüğü kadına da aşık olmazlar. Çok çalışkandırlar. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp, mükemmeli yakalamaya çalışırlar

ÇOCUKLARI:

Bebekken sessiz ve sakindirler. Büyüdükçe açık havaya ve doğaya karşı aşırı bir sevgi duymaya başlarlar. Taklit etme kabiliyetleri vardır. Yüzleri parlak ve güzel çocuklardır.

 

GÜNÜN YORUMU:

Çevre ilişkilerimiz güçleniyor. İş potansiyelimizin yükselmesi ile birlikte kabımıza  sığamayacağız.. Güçlü kişilerden alacağımız destek, yaşadığımız iletişim sorunlarımızı çözüyor.  Dikkat çekici bir günümüzdeyiz.. Etkili konuşmalarımız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceğiz. Alış veriş duygularımızdaki artış nedeniyle, gereksiz şeyler satın alabileceğimiz bir gün. dikkatli olmalı ve harcamalarımızı denetlemeliyiz.. Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bugün, eve kapanmak istemeyeceğiz. Ayni anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz. Yapmak istediğimiz kalıcı işler için, bugün güzel başlangıçlar yapabiliriz. . Bağlılık ve sadakat gibi kavramlar gündem kazanacak, kalıcı değerlere önem vereceğiz Maceracı yönlerimiz, bizi değişik kültür gezilerine katılmamızı sağlayacak.

 

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Açelya, menekşe, lavanta:

Limon, tarçın

GÜNÜN KOKUSU:

Misk, gül, amber Limon, tarçın

GÜNÜN RENGİ:

Turuncu, kehribar, altın sarısı,.turkuvaz

 

 

KOÇ:

Maddesel isteklerinizin önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir  güç arayışı içindesiniz. Bugün paylaşım konusunda oldukça hassas davranacaksınız.

BOĞA:

Her zaman belli standart  dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler bazı şeylerin farkındalar. Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir.

İKİZLER:

Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. . Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Jüpiter  ve Merkür’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün, zihinsel aktivitenizin oldukça yüksek.

YENGEÇ:

Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. . Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz.

ASLAN:

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

BAŞAK:

Bugün, görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli.  Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir gün.

TERAZİ:

Ay kombinasyon burcunuz Kova’da  ilerliyor. İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Bugün, hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyor ve kararlarınızda diretmeyi sürdürüyorsunuz.

 

AKREP:

Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Üstün yönleri olan kişilerden  hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız..

YAY:

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

OĞLAK:

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün.ve  kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.

KOVA:

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir. Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var. Bugün bulunduğunuz ortamlarda, ve yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz

BALIK:

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız,yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün