BUGÜN DOĞANLAR:

Zeki bir insan olmasına rağmen, birçok konu üzerinde tembellik yapması, zararlara uğramasına neden olur. Bu tembelliğinin asıl nedeni; çevresindeki dostlarına karşı güveninin fazla olmasıdır. .  Kalbinin sesini dinleyen özel kişilerdir. Özgürlükleri her şeyden önemlidir. Yaşamlarında marjinal ve özgün kişilikleri ile, her konuda farklılıklarını ortaya koyarlar. Sanatsal konularda alışılmışlığını dışında olmalarından dolayı, rutin yaşayan kişiler tarafından tepki alırlar. Hiçbir şeye aldırmazlar. Duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemezler. Çevresinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler. Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır. Zeki pratik ve esprilidir.. Sezgi gücü, diğer kişilere benzemeyen bir farklılık verir. Algılamaları güçlüdür. Kolay etki altına kalırlar.

KADINLARI:

Tatlı ve sevimli bir yapıya sahiptirler Etkili ve gelişici bir ruha sahip olup, iyi yürekli ve misafirperver kişilerdir.. Sağlık konularında hassas ve kuruntuludurlar.. Yakınlarına ve yaşlı akrabalarına düşkün olurlar.. Yaşamı istedikleri gibi kurgulamayı bilirler. İhtiyaçlarına göre hareket etmekten zevk alan, bu kişilerle partner olarak yaşamak zevklidir

ERKEKLERİ:

Sosyal çevrelerde popüler olurlar. Çekici ve büyüleyici mizaçlarına mükemmel bir konuşma becerisi eklenmiştir. Seyahat etmeyi severler. Sanatkar ruhlu oldukları için, iş hayatında profesyonel bir başarı sergileyeceklerdir. İyi bir eğitim ile edebiyat kabiliyetini birleştirerek, kendilerine yaşamda iyi bir kariyer sahibi olurlar.

ÇOCUKLARI:

Şirinlikle dramatik kabiliyetlerini son derece ustaca birleştirerek çevrelerini etkilemesini iyi bilen bu çocuklar yaşamın ateş toplarıdır. Daha küçük yaşlarda güçlü olmayı öğrenmişlerdir. Hedefleri vardır ve kendi bildiklerinden taviz vermek istemezler. Yüksek sesli konuşanlardan ve kendilerine zorla bir şey yaptıranlardan nefret ederler.

GÜNÜN YORUMU:       

Özellikle, toplumda yanlış gelişen durumlar söz konusu olduğu zaman, tepkiselliğimizi ortaya koyacağımız bir gün olacak. İdealist ve kişisel düşündüğümüz için, yanlış yorumlar ve tenkitler de alabiliriz. Başlangıçlar yapmak için olumlu bir gün. Yaratıcılığın ve sanatsal olayların yoğun olduğu bir günün içindesiniz.. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz. Algılama gücümüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacağız. Sanatçıların ve dansçılar için oldukça güzel bir konum. Meslekleriyle ilgili güzel başarıları yakalayabilirler.

GÜNÜN RENGİ:

Beyaz ve sarı, mavi

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:               

Zambak, leylak, sümbül

GÜNÜN KOKUSU:

Lavanta, menekşe, tarçın

KOÇ:     

Kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için, uygun bir dönem. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak

BOĞA:

Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir gün olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Elde ettiğiniz kazançlarla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler gündeme gelecek.

İKİZLER:

Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Aşk ve iş hayatınızı karıştırmamalısınız. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor.

YENGEÇ:

Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Duygusal hayatınız oldukça dalgalı. Sizi derin düşünceleri olan ve duygusal bir yapıya sahip olduğunuz için, aşk beklentilerinizde derin hisler mevcut.

ASLAN:

Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Baskıcı davranışlardan etkilenmek istemeyeceksiniz.

BAŞAK:

Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz, fakat iş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız.

TERAZİ:

Bugün, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalısınız.

AKREP:

Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız.

YAY:

Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

OĞLAK:

Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Sakin ve sessizce hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Üstünlük duyguları içindesiniz. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz.

KOVA:

Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Gerçek dostlarınızla birlikte olmak size müthiş bir keyif verirken, birlikte çalıştığınız kişilerin size olan sevgileri ve ilgileri hoşunuza gidecektir. Çevresel etkinlikler nedeniyle istenemeyen harcamalar da söz konusu olabilir.

BALIK:

Olabilecek yanlışlıkları düzeltmeniz zamanınızı aldığı için, kendi işinizi kendiniz takip etmek istiyorsunuz. Her konuda haklısınız. Sakin yapınızın altında yatan fırtınaları, hiç kimse görmek istemiyor. Önemli konuları kolayca çözeceksiniz. İş disiplininiz size başarıyı katlayarak getiriyor. Kendinize güvenmelisiniz.