BUGÜN DOĞANLAR:
Her konuda özgüvenleri yüksektir. Kavgadan nefret eden bir yapıları vardır. Duygusal sevimli ve insancıldırlar. Başkalarının duygularını kendi duyguları gibi paylaşırlar.Sezgi güçleri diğer insanlara göre çok fazladır. Çekici ve ilginç kişilerdir. Sanatsal olaylar ilgilerini çeker ve soyut kavramlarla uğraştıkları zaman daha mutlu olurlar. Aile bağlarına önem verirler. Anlamlı bir yaşam arzularlar. Giyim ve kuşam konusunda kendilerine gereğinden fazla özen gösterirler. . Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur.. Yöneticilik vasıfları nedeniyle, alışkanlıklarından taviz vermeyen geleneksel tavırlarıyla tanınırlar. Güçlü bir irade,yoğun bir enerjiye sahiptirler. Aile yakınlarına karşı düşkün olmasına rağmen, kendi düşüncelerine uymayan konularda ketum ve tepkisel tavırlara girebilirler. Hırslı ve tatmin olmaya ihtiyaçları vardır.
KADINLARI:
Çevresel olaylarında sistemli dostlukları vardır. Değişik mekanlardan hoşlandıkları için, bulundukları yerlerde iki mekana sahiptirler. Duygusal ilişkilerinde kronik rahatsızlıkları olabilir ve platonik aşklar yaşayabilirler. İskelet sistemleri güçlüdür fakat kalıtsal dolaşım bozuklukları olabilir. Özellikle spor yaparken dikkatli olmaları gerekiyor. Evliliklerinde kaliteli bir beraberlikten yana oldukları için, eş seçimlerinde oldukça titiz davranırlar.
ERKEKLERİ:
Aile bağları çok güçlüdür. Konuşmaları akıcı ve sürükleyicidir. Sistematik bir yapıları vardır. Maddi konularda sezgilerine çok güvenirler. Duygusal bağlarının güçlü olması, maddesel olaylara bağlılıkla orantılıdır. Gizemlilik ilgilerini çeker..Cinsel çekicilikleri çok güçlüdür. Bakışları son derece etkili olduğu için bazen her şeyi gözleriyle söylerler.
ÇOCUKLARI:
Daha küçük yaşlarda sessizlikleri ile dikkat çekerler. Algılamaları ve sezgileri çok güçlüdür. Kinci ve inatçı yapılarını doğar doğamaz gösterirler. İhmal edilirlerse, ebeveynlere küser ve uzun müddet konuşmazlar. Renkli giysilerden hoşlanmazlar. Bakışları ile çevresiniz sıkı takibe alırlar
GÜNÜN YORUMU:
Maddi konularla ilgili bazı pürüzler ortaya çıkarken, finans konularında yeni ve özel durumlar söz konusu. Kamu çalışanların çalışma hakları ile ilgili sorunlar önem kazanacak Ailemizden kişisel maddi destekler alacağımız bir gün. Bazılarımız için yeni işler denemek isteyeceğiz. Lokantaların ve turizm şirketlerin ön plana çıkacağı ortamlar gündeme gelecek. Açılışlar ve kokteyller için uygun ve olumlu bir gün. Gideceğimiz yerlerde bir çok yeni kişilerle tanışacağız. Birçoğumuz  evimizi  ve bulunduğumuz ortamı değiştirmek isteyeceğiz.. Adres değişiklikleri yaşayacağız. Uzun süredir ziyaret etmek istediğimiz eski dostlarımızla buluşabiliriz. Unutulmuş borçlar gündeme gelecektir. Kendimizi denemek için ilginç günlerden birini yaşayacağız.
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Kırmızı gül, kırmızı karanfil, sarmaşık gülü,
GÜNÜN KOKUSU
Sandal, amber, kaşmir,  vanilya
GÜNÜN RENGİ:
Bordo, kırmızı, Çingene pembesi, yağ yeşili
KOÇ:
Ay’ın bulunduğu konum, meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden  yardımcı olmanızı isteyebilirler. Onların fikirlerine saygı göstermelisiniz.
BOĞA:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, birliktelikleriniz hakkında duygusal gelişimler göstereceksiniz. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün. İhtimallerden yola çıkarak, asıl ulaşmak  istediğiniz sonuca geleceksiniz. Ortaklıklar konusunda zorlanmanız işe yarayacak.   
İKİZLER:
Bugün düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor.  Bu, sizin için oldukça zor bir durum. Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz.
YENGEÇ:
Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecektir İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Merkür’ün iletişim evinizde olması ,mesleki konularınız gündeme getiriyor..
ASLAN:
Aktivitelerinizin engellendiğiniz görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar  boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Bugün, duygularınızı saklamak için bir çok nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. İsteklerinizdeki artışlar ve duygusal gerginlikler canınızı sıkmamalı.
BAŞAK:
Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Sezgilerinize çok güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir. Kariyerinizle ilgili köklü değişimlere hazır olmalısınız.
TERAZİ:
Kazançlarınızı arttırma konusunda , yaratıcılığınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Bugün, duygularınızı  dramatik sözcüklerle ifade  ederek, kendinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız . Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz.  Ay para  evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek.
AKREP:
Ay burcunuzda ilerlerken, fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz.
YAY:
Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.
OĞLAK:
Duygusal sorunlarının nedeninde, maddesel sorunların etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyor, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.
KOVA:
Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size destek veriyor.. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.
BALIK:
Duygu alış verişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz.