Kondisyon yok, Beto var..

Süper Lig'in20. haftasında Trabzonspor, evinde Göztepe'yi ağırladı. Tüm hafta bu maça hazırlanan Trabzonspor, taraftarının da yoğun desteğiyle birlikte maça hızlı başlayan taraf oldu. 

Burak Yılmaz'ın yokluğunda,Rodallega'nın ilk 11'de bulunduğu maçta Göztepe'yle berabere kalan Trabzonspor, alacağı maçı Göztepe kalecisinin mükemmel performansı nedeniyle alamadı.

Maçın başından itibaren Göztepe kalesini abluka alan Trabzonspor, etkili şutlarıyla da uzun süre konuşulacağa benziyor. Göztepe kalesini 16 kez yoklayan, 9 şutunun kaleye isabeti ise Beto tarafından engellenen Trabzonspor, oynayan fakat atamayan taraftı. Maçın sonlarına doğru, oyuncularının kondisyon düşüklüğüyle dikkat çeken Göztepe, konsantrasyonunu da kaybedince, maçın kahramanı, kaleye duvar olan Beto oluyor.

Maçın hakimiyetini elinde bulunduran, sürekli atağa çıkan fakat gol atamayan bir Trabzonspor izledik. Maçın genel temposu taraftarı tatmin edecek bir tempo olsa da, 3 puanın alınamadığı bir şans faktörünü de görmezden gelemiyoruz.

Maçın bitiminde, yaptığı kurtarışlarla takımını sırtlayan Göztepe kalecisi Beto'ya, Trabzonsporlu oyuncular da tebriklerini iletirken saha içindeki güzel atmosfer, taraftarı keyiflendirdi.

0-0 lık skorun ardından, zirve yarışındaki rakiplerinin puan kaybetmesiyle birlikte nefes alan Trabzonspor, 1 puan alarak 6. sıraya yerleşirken, Göztepe ise 7.sırada yer aldı.