Günebakış gazetesinin haberine göre : Bordo-mavililerin 50. yıl için golcü hedefinde M.City’in süper Brezilyalı yıldızı Gabriel Jesus olduğu belirtildi. Geçen sezon 30 milyon Euro’ya M.City’e gelen ilk yarıyı eski takımı Palmerias’da kiralık geçiren ikinci yarı 5 yıllık imza attığı İngiliz ekibinde sahaya çıkan Jesus’un 1 yıllık kiralanması için çalışmalar sürüyor. Palmerias’ı geçen sezon şampiyon yapan, M.City’de ikinci yarı 10 maça çıkıp 7 gol 4 asist yapan Jesus’un hocası Guardiola’nın kendini geliştirmesi için gelecek sezon kiralanması kararı üzerine Trabzonspor’un devreye girdiği, Başkan Usta’nın İngiltere’ye giderek bu transferi bitirmeye çalışacak. 

ÇILGIN BONSERVİS

Hatırlanacağı üzere golcü oyuncu Gabriel Jejus 5 ay önce Brezilya’nın Palmeiras takımından Manchester City’e 32 Milyon Euro’luk bir bedelle transfer olmuştu.

SOSYAL MEDYADA GÜNÜN EĞLENCESİ

Yapılan bu haberin sosyal medyada paylaşılmasının ardından taraftarlar habere tepki gösterdi. Bordo-Mavili takımın bütçesinin buna uygun olmadığını belirten taraftarlar, "Aguero'yu kesen adamı almamız imkansız. Şu habere kendiniz inanıyor musunuz? Kulübün de yüzde 40 hissesini verecekler mi? Böyle bir şeyin olmasının imkanı yok. Taraftarlarla dalga geçiyorlar" diyerek haberi günün esprisi olarak yorumladılar.