PTT 1. Lig’in 26. haftasında deplasmanda oynanan ve 2-1 mağlubiyetle sonuçlanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak, üst üste ikinci deplasman maçından üç puanla dönemedikleri için üzgün olduklarını vurguladı.
Gaziantep deplasmanına çok ciddi hazırlandıklarını ve konsantre olduklarını belirten Akbayrak, yedikleri golün ardından hemen golü bulduklarını belirterek, "İstediğimiz ortamı yakaladık ama sonuca gidemedik. Rakipten kazandığımız toplarla hızlı hücumu iyi yaptık. Pozisyon da bulduk, 2-3 pozisyonu golle sonuçlandırmalıydık. En azından bir puan düşüncesindeydik ama olmadı. Bunun için çok üzgünüz" dedi.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendireceklerini ifade eden Sebahattin Akbayrak, "3 Nisan’da kendi sahamızda konuk edeceğimiz Alanyaspor karşılaşmasından üç puanla ayrılarak hem galibiyet serisi yakalamak hem de moral bulmak istiyoruz" diye konuştu.
Akbayrak, önlerinde 8 hafta olduğunu vurgulayarak, "İnşallah yaşadığımız bu kayıplarımızı bu maçlarda telafi edeceğiz. Şimdi milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip, kendi sahamızda oynayacağımız Alanyaspor maçına odaklanacağız" ifadelerini kullandı.
1461 Trabzon, 3 günlük iznin ardından Alanyaspor maçı hazırlıklarına çarşamba günü başlayacak.