1461 Trabzon, PTT 1. Lig’in 20. hafta müsabakasında cumartesi günü Avni Avni Aker Stadı'nda Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak yönetiminde gerçekleşen antrenman 1.5 saat sürdü. Antrenmana ise sakat olan Recep Uğur katılmayarak fizyoterapist nezaretinde düz koşu yaptı. Isınma koşusuyla başlayan çalışma, dar alanda kontrol-pas oyunuyla devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular, taktik çalışarak antrenmanı tamamladı. Bordo-Mavi-Beyazlı takım Altınordu hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.
Öte yandan antrenman sonrasında, kulübün masörlerinden 44 yaşına giren Metin Zihni'ye sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Zihni, Brezilya usulü doğum günü kutlaması ile un ve yumurtaya bulandı. 

ÜÇ FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

1461 Trabzon, sezon başında takıma katılan ve karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmeleri feshedilen orta saha oyuncusu İbrahim Coşkun İstanbulspor'a, kaleci Ziya Aydın Bayrampaşa'ya ve Recep Ağa Özkanca ise Büyükçekmece Tepecikspor'a gitti. Bordo-Mavililerden yapılan açıklamada, "1461 Trabzon Kulübü olarak, hizmetlerinden ötürü İbrahim Coşkun, Ziya Aydın ve Recep Ağa Özkanca'ya teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.