61SAAT SPOR SERVİSİ :  1461 Trabzon'un Ofspor'u 3-2 mağlup etti ve Play Off adına umutlarını ilerleyen haftalara taşıdı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1461 Trabzon ile Ofspor bugün karşı karşıya geldi. Play-Of mücadelesi veren 1461 Trabzon ile kümede kalma mücadelesi veren Ofspor'un Ahmet Suat Özyazacı Stadında karşılaştığı maçtan 1461 Trabzon 3-2 galip ayrıldı.  Bu sonuçla 1461 Trabzon Play-Off hedefini devam ettirirken Ofspor ise küme düşme hattına girdi.

Maçın 19. dakikasına kadar Koray Kurt ile 2 gol birden bulan Ofspor, ilk yarı bitmeden kalesinde 2 gol birden görünce maçın ilk yarısı 2-2 bitti. Maçın ikinci yarısında bir çok ataktan boş dönen Ofspor, uzatma dakikalarında Yaser'in golüne engel olamayınca maç 3-2 bitti. Yaser'in golünün ardından hakem Tolga Kadaz, maçı bitirince saha bir anda karıştı. Önce futbolcular arasında bir birleriyle sürtüşmeler yaşanırken sonrasında bu sürtüşme tribünlere de sıçradı. Tribünlerde iki takımın taraftarlarları da bir birlerinin üzerine yürüdü. Ancak bu sırada sahaya giren Çevik Kuvvet polisi olayları büyümeden yatıştırdı. Taraflar daha sonra ayrıldı. 

1461 Trabzon 55 puan ile 3. sırada yer alırken diğer Play-Of mücadelesi veren Ümraniye bir maç eksikiği ile 55 puan ile 4., Menemen Bldy bir maç eksiği ile 52 puan da 5. sırada yer aldı. Play-Of  grubuna en yakın 6. sırada ki Karagümrük'ün ise 51 puanı bulunuyor. Ancak bu maçta en büyük zararı Ofspor aldı.
Ofspor aldığı bu mağlubiyetle 35 puan ile 16. sırada yer aldı. Ancak yine 35 puan ile 17. sırada bulunan İskendurun ile 18. sırad bulunan Tarsus'un 1 maç eksiği bulunuyor.

Ligde son iki haftaya girilirken 1461 Trabzon önce deplasmanda Tavşanlı Linyit ile ardından da kendi evinde K.A. Selçukspor ile karşılaşacak.

Ofspor ise önce kendi evinde Ümraniyespor, ardından da küme düşmeme mücadesi verdiği Tarsus İ.Y. deplasmanda ile karşılaşacak.