TFF Üçüncü Lig 3. Grupta 33. hafta mücadelesinde Diyarbekirspor ile karşılaşacak Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da gözler bu maça çevrildi. Küme düşme hattıyla arasında 1 puan bulunan ve 1461 Trabzon takımı, 2018 Nisan Pazar günü saat 15:30’da Ahmet Suat Özyazıcı Stadında Diyarbekirspor ile karşılaşacak. 

1461 Trabzon Başkanı Haluk Şahin, bordo-mavili taraftarları Pazar günü oynanacak kritik maça davet etti. 

 Şahin; "Bordo-Mavi-Beyazlı renklere gönül veren taraftarımızı her zaman 12. oyuncu olarak görüyoruz. Maça gelsinler, görsünler ve takımlarına destek versinler. 90 dakika sonunda alacağımız galibiyet sonrası birlikte sevinelim" dedi. 

Diyarbekirspor maçı bitiminde galibiyet sevinci yaşamak ve galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaşmak istediklerini ifade eden Şahin, "Bizi bu maçta yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Onların desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Herkesi maça bekliyoruz. Futbolcularımız sahada sergileyecekleri mücadele ve futbol ile onlara güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor. Haydi 1461 Trabzonlular, pazar günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadında buluşalım.” diye konuştu.