61SAAT SPOR SERVİSİ-1461 Trabzon evinde yenilmezlik serisi bulunan Bucaspor'u deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup etti. Maçın gollerini Gökhan ile Barış atarken, Bordo-Mavililerde Barış da son dakikalarda bir de penaltı atışından yararlanamadı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan, " Bizim geçen yıldan kaybettiğimiz 12 oyuncumuz var. Bunu her zaman söylüyorum. Yeni bir yapılanma içine girdik. Haftadır iyi oynuyoruz. Takım halinde. Sıkıntılar yaşadık. Bazı maçlar berabere bitti. Bir yerde galip geleceğimize inanıyorduk. Genç bir ekip. Ama bugün ki mücadeleyi daha önce de gösterdiler. Gün geçtikte üzerine koyuyorlar. Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Trabzonspor'a oyuncu yetiştirme adına mücadelemizi sürdüreceğiz. Bugün birlikte oynadılar. Yılmadılar. Takım olarak mücadele edip galibiyeti aldılar" dedi.

Maçın ilk golünü atan Gökhan ise, "4-5 haftadan beri galip gelemiyorduk. Buraya galip gelmek için geldik. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Takım arkadaşlarımın yüreğine sağlık" dedi.

Barış Memiş, "Rakip takıma tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmediler. Kazanan biz olduk. Rakibe de bize ve futbola gösterdikleri saygıdan dolayı tebrik ediyorum. Uzun zamandır galibiyet alamıyorduk. Şansızlıklar oluyordu. Herkes bize güveniyor. 3 puanı Trabzon halkına armağan ediyorum" diye konuştu.

Mehmet Sıddık ise, "Haftalardır bu anı bekliyorduk. Galibiyete hasrettik. Ligin başında galip geldik. Geçen hafta iyi oynamamıza rağmen son dakikada yediğimiz golle berabere bitti. Bu hafta inanarak geldik. Takım arkadaşlarımız hepimiz mücadele ettik. Bugün her şeyi yaptık. Artık önümüzde ki maçlarda iyi skorlarla ayrılıp lige yeniden merhaba demek istiyoruz" dedi.   

KAYNAK: 61SAAT.COM