Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Bordo-Mavi-Beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum kampında sürdürüyor. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki hazırlıklarına Pazartesi günü başlayan  1461 Trabzon çalışmalarını hızlandırdı. 

Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışması ve 5’e 2 çalışması sonrası ekibimiz iki gruba ayrılarak taktik çalışması yaparak sabah antrenmanını tamamlandı.


Trabzon ekibi hazırlıklarına 18.00’da basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek. Erzurum’un kamp yapmak açısından çok elverişli bir şehir olduğunu söyleyen teknik direktör Hüsnü Özkara, “Pazartesi günü Erzurum’a geldik. Burada 12 günlük bir kamp sürecimiz olacak. Erzurum’da ki kamp koşulları gayet iyi. Birçok takımı kaldırabilecek potansiyelde sahalar var” diye konuştu. 
Hedeflerinin Trabzonspor’a futbolcu yetiştirmek olduğunu da kaydeden Özkara, “Genel hazırlık dönemindeyiz. Takımımız yavaş yavaş şekilleniyor. Burada oynadığımız ve oynayacağımız hazırlık maçlarıyla lige hazır hale geleceğiz” ifadelerini kullandı.