1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, saha sonuçlarına endeksli bur kulüp olmadıklarını vurgulayarak, “Göreve geldiğimiz günden beri hep söylediğimiz bir şey vardır. Biz doğru planlamayı yapacağız, doğru işleri yapacağız bunlarda saha skorlarına endeksli bir değişiklik yapmayacağız. Bu hafta Göztepe’ye şanssız bir şekilde mağlup olduk ama bu bizim yaptığımız işlerin planlamaların geri kalmasına sebebiyet vermeyecektir. Aynı zamanda yenmiş olsaydık da. Biz saha skorlarına endekslendiğimiz sürece Türkiye’de Türk futbolu gelişmez. Yapılacak işler, planlamalar, ileriye dönük ortak kısa vadeli planlamaların takipçisi olmak gerekiyor yönetim kurulları olarak. Bizde bu noktada bunları yapmaya çalışıyoruz” dedi.



“OYUNCULARIMIZA TRANSFER TEKLİFLERİNİ TRABZONSPOR’UN DEĞERLENDİRMESİNDEN SONRA GÜNDEME ALABİLİRİZ”

Şen, Spor Toto Süper Lig takımlarının, PTT 1. Lig’de yer alan kulüplerin oyuncularını izlemesiyle ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

“Oyuncularımızın izlendiği doğrudur. Bu takım 1,5 yıl içerisinde Türkiye’nin gerçekten çok yükselen futbol takımı olarak markası oldu. Hem şampiyon oldu hem PTT 1. Lig’e çıktı. Dolayısıyla bu oyuncuların yaptığı başaranın göstergesi olarak da oyuncular herkesin gözlemi altında. Sadece bir takım değil birkaç takımın yardımcı antrenörleri zaman zaman bizim maçlarımızı izlemeye çalışıyorlar. Fakat biz bu oyuncularımızı öncelikle Trabzonspor için değerlendirmek durumdayız. Biz bu beğenilen izlenen oyuncularımızla ilgili hiçbir transfer teklifini dikkate almayacağız. Bu sadece Trabzonspor’un planlamasından sonra dikkate alacağımız bir konudur.”