Teknik Direktör Alemdar, “Uzun zamandır sahamızda oynadığımız karşılaşmalardan galibiyet alamıyorduk. Tekden Denizlispor maçı ile bu gidişimize son verdik" dedi

KÖTÜ GİDİŞ BİTTİ

Geçen haftaki farklı Fethiyespor yenilgisinin şokunu önceki gün Avni Aker Stadı’nda konuk ettiği Denizlispor’u mağlup ederek üzerinden atan 1461 Trabzon, adeta hayata yeniden geri döndü. Bordo-Mavili takımın antrenörü Ayhan Alemdar, uzun zamandır sahalarında oynadıkları karşılaşmalardan galibiyet alamadıklarını, Tekden Denizlispor maçı ile bu gidişe son verdiklerini söyledi.

ÇOK MUTLUYUZ

Alemdar, Tekden Denizlispor ile zorlu bir mücadeleye çıktıklarını belirterek, "Sahamızda galibiyetten başka bir şey düşünmüyorduk. Bu defa iyi futbolumuzu skora da yansıtmayı başardık. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Uzun zamandır sahamızda oynadığımız karşılaşmalardan galibiyetle ayrılamıyorduk. Tekden Denizlispor maçı ile bu gidişimize son verdik" dedi.

MORAL BULDUK

Galibiyetteki en önemli payın futbolcularına ait olduğunu dile getiren Alemdar, "Futbolcularım bu maçta gereğini yaptılar. Kadromda sakat oyuncularım da vardı. Onlar da fedakarca mücadele ettiler. Sahada basmadık alan bırakmadılar. Oyunun kontrolünü rakibe vermeden elimizde tutmayı başardık. Atak oynayan taraftık ve farklı skora imza attık. Galibiyetten ötürü tüm futbolcularımı ayrı ayrı kutluyorum, onlarla gurur duyuyorum" diye konuştu. Galibiyetle moral bulduklarını da ifade eden Alemdar, iyi futbollarını skorla bütünleştirerek bu galibiyetin devamını getireceklerini sözlerine ekledi.