61SAAT HABER SERVİSİ-Trabzonspor yeni sezon için, transfer edilecek oyuncuları kampa yetiştirmek  adına transfer çalışmalarına hızla devam ederken Kamerunlu oyuncu Mbia’yı da görüşme yapmak için Trabzon’a getirdi. Bu oyuncu da dahil bir çok isimle transfer görüşmeleri devam ederken bordo-mavililerin geçen sezon 1461 Trabzon’da dahil kiralık olarak gönderdiği yaklaşık 18 oyuncu da bordo-mavililere geri dönüyor. Bu oyuncuların Trabzonspor’da ki kariyeri nasıl şekilleneceği ise merak konusu. Bu oyuncuların yine bir çoğunun kiralık veya sözleşmeleri ile satılabileceği büyük ihtimal. 

Trabzonspor’un 1461 Trabzon’a kiraladığı 9 oyuncunun bir üst lige yükseldiği için yine bu kulüpte kalması planlanırken geçen sezon Trabzonspor’da görev alan   Göksu, Gökhan ve Albulkadir gibi oyuncuların da yine 1461 Trabzon’a gönderilebileceği kaydediliyor.
Bu oyuncuların kaderi Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporuna göre şekilleneceği kaydedilirken en çok merak edilen isimler ise Steaua Bükreş’e kiralık olarak verilen Bourceanu, Eskişehir’e kiralık olarak verilen Mustafa Yumlu ile K. Erciyes’e kiralanan Serdar Gürler ile Caner Osmanpaşa’nın durumu…

İŞTE TRABZONSPOR’A DÖNECEK KİRALIK OYUNCULAR:

1461 TRABZON'A KİRALANANLAR

Ahmet Can Dilaver
Ali Han Tunçer
Emre Aydın
Hasan Ahmet Sarı
Hasan Batuhan Artarslan
Kurtuluş Yurt
Mert Danışmaz
Oğulcan Gökçe
Yüksel Şişman

Göksu Alhas (Şanlıurfaspor)
Gökhan Alsan  (Şanlıurfaspor)
Abdulkadir Özdemir (Şanlıurfaspor)
Ramazan Övüç (Aydınspor 1923)
Caner Osmanpaşa (K. Erciyesspor)
Serdar Gürler (K. Erciyesspor)
Alexandru Bourceanu (Steaua Bükreş)
Mustafa Yumlu (Eskişehirspor)
Gökhan Karadeniz (Antalyaspor)