61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor altyapısında yetişen 1.90 boyundaki stoper Rasimcan Değirmenci, Karacabey Belediyespor'un tarihi şampiyonluğunda önemli rol oynadı.

Karacabey Belediyespor'un 28 maçta 64 puan toplayarak en yakın rakibine 19 puan fark atarak şampiyonluğa uzandığı kadronun değişilmez isimlerinden olan Rasimcan Değirmenci gösterdiği performansla göz kamaştırdı.

Karacabey Belediyespor ile bu sezon 27 maça çıkan Rasimcan, takımına 1 gol katkısında da bulundu.

Rasimcan Değirmenci daha önce Trabzon ekiplerinden Ofspor ve 1461 Trabzon'un da formasını giymişti.

KALEYE DUVAR ÖRDÜLER!

En yakın rakibine 19 puan fark atarak şampiyon olan Karacabey Belediyespor'da defans hattındaki oyuncularının performansı şampiyonlukta önemli rol oynadı. Karacabey Belediyespor 28 maçta kalesinde 17 gol gördü.

Ligin kalesinde en az gol gören takımı olan Karacabey Belediyespor'un Trabzonspor altyapısında yetişen stoperi Rasimcan gösterdiği performansla transfer döneminde adından sıkça söz ettirecek.

TAKIMIN HOCASI TRABZON'DAN..

Karacabey Belediyespor'un rakiplerine önemli bir fark atarak şampiyon olduğu sezonun mimarı olarak tarihe geçen Erdoğan Yılmaz'ın da Trabzon doğumlu olması dikkatlerden kaçmadı. Daha önce Trabzon'da Ofspor'un da Teknik Direktörlüğünü yapan Yılmaz bu sezona damgasını vurmayı başardı ve adını yeniden gündeme getirdi.

TRABZON'UN GÜCÜ..

Karacabey Belediyespor'un 19 puan farkla şampiyon olduğu sezonda iki Trabzonlu isimin etkin rol oynaması bordo mavili taraftarların da takdirini kazandı. Türk futboluna önemli Teknik Direktör, futbolcu ve spor adamı yetiştirme konusunda uzman olan Trabzon şehri bu kez Bursa futboluna önemli bir başarı kazandırdı.