Bulak, Mehmet Cengiz Tesisleri`nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig`e yükselme başarısı gösteren Elazığspor`u tebrik ederek, ``Amacımız Süper Lig`e yükselmeyi başaran ikinci takım olmak. Final niteliğinde bir maç oynayacağız. Rakip için de bizim için de 33 haftaya bedel bir maç oynayacağız. Akhisar Belediyespor bize göre daha avantajlı. Çünkü iki türlü skor rakibimize yarıyor. Bizim kazanmaktan başka şansımız yok. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız`` dedi.

``Final`` maçlarına alışık olduklarını ifade eden Bulak, ``Boluspor deplasmanında da son hafta final oynadık. Kazanmak zorunda olduğumuz maçı başarı ile geçtik. Şimdi evimizde final maçı yapacağız, kazanmak zorundayız. Bu tür maçların oyuncusu olmaz. Hangi oyuncu olursa olsun yüzde bir milyon kendini ortaya koyacak bir oyun olur`` diye konuştu.

Taraftara çok iş düşeceğini vurgulayan Bulak, şunları söyledi:


``Sakinlik lazım, rahat, güleryüzlü ve kendinden emin olmak lazım. Biz şehir olarak, takım olarak bunlara alışığız ve hazırız. Akhisar Belediyespor maçını kazanmak için her şeyi deneyeceğiz. İnşallah iyi ve centilmence bir oyunla bize lazım olan galibiyeti alırız.`` Bulak, maçta görev yapacak hakem kim olursa olsun, her iki takımın da iyi niyetle hakeme yardımcı olmaya çalışacağına inandığını sözlerine ekledi.

"Söylenecek Söz Yok"
Çaykur Rizespor`un takım kaptanı kaleci Ramazan Kurşunlu ise ligde söylenecek sözlerin artık bittiğini belirterek, ``33 maç bitti. Tabir uygunsa ölüm kalım maçına çıkacağız. Hazırlıklarımıza başladık. Takım arkadaşlarım bu büyük maçın, bu günün farkında, galibiyetin inancında. Mutlu sona ulaşmak için çabalayacağız`` dedi.

Zorlu doksan dakikanın en önemli gücünün taraftar olacağını kaydeden Ramazan, şöyle devam etti:
``Bu hafta her şeyi geride bırakalım. Tribünlerde boş yer kalmasın. Taraftarımız 90 dakika bizi desteklesin. Bu güne kadar desteklerinin boşa gitmemesi için mücadelemizi ortaya koyacağız. Ne olursa olsun maç bitmeden hiç bir şeyin bitmeyeceğini bilelim. Sadece takımlarına, bizlere destek olsunlar. Ümit ediyorum maçtan sonra birlikte sevinci paylaşırız.``

Sakatlar Düşündürüyor

Bu arada, maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri`nde sürdüren yeşil-mavili ekipte sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Koşunun ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yapan yeşil-mavili ekipte, Gambiyalı oyuncu Ousman Jallow, sakatlığı nedeniyle idmana katılmadı, sakatlığı bulunan Mesut Yılmaz ise yürüyüş yaptı. Giresunspor maçında sakatlanan ve takımla birlikte ilk kez antrenmana çıkan Cenk Ahmet`in Akhisar Belediyespor karşılaşmasında forma giyme şansının düşük olduğu öğrenildi.

Boluspor galibiyetinde ortaya koyduğu oyun ile pay sahibi olan Engin Aktürk, sarı kart cezası nedeniyle Akhisar Belediyespor karşısında forma giyemeyecek. Teknik direktör Giray Bulak, ilk yarım saatin ardından çalışmayı basına kapattı. Yeşil-mavili ekibin hafta boyunca yapacağı antrenmanların basına ve taraftara kapalı gerçekleştirileceği belirtildi.