Kasımpaşa galibiyeti çok büyük anlam taşıdı. Eğer bu maç kaybedilseydi Ünal Karaman tam biterdi ve kesinlikle dikiş tutmazdı!

Ahmet Ağaoğlu yönetimi de Aralık ayında yapılacak olan kongreye büyük yara alarak girerdi. İlk yarı 2-1’ken, herkes bunu konuşuyordu basın tribününde.

Ama sahneye çıkan Burak Yılmaz ve Rodellega Trabzonspor’a hayat verdiler. Sosa değişikliği de tam yerinde nokta atışı olunca 4-2’lik skor başta Ünal Karaman olmak üzere herkese hayat verdi.

Trabzonspor maça çok iyi başladı. İlk 25 dakikalık bölüm Galatasaray galibiyetindeki harika futbolu hatırlattı.

Dedik tamamdır bu iş. Rodellega’nın iki tane yüzde yüz gol pozisyonu dışında, Toure’nun direkten dönen şutu bordo-mavili takımı coşturmuştu.

Fakat, Kasımpaşalıların ani çıkışlar yaptığı sırada Onur Kıvrak’ın da hakkını yememek lazım iki tane yüzde yüz gol kurtarışı yaptı ama sonrasında yediği iki garip gol vardı ki ona hiç yakışmadı ve Trabzonspor takımının da bir anda kimyasının bozulmasına neden oldu.

Neyse ki ilk yarının sonlarına doğru sahneye Burak Yılmaz çıktı ve en azından soyunma odasına bir farklı skorla girilmesinin morali oluştu.

Ünal Karaman hocanın Sosa değişikliğine gelince kesinlikle destekliyorum. Sosa, Ne Rodellaga’yı ne de Burak Yılmaz’ı hiç besleyemedi...

İsabetsiz paslarıyla saç-baş yoldurdu. Yerine giren Vahid Amiri verimli işler yaptı. Takımı önde tutma cabası sonrasında Trabzonspor’a beraberlik golünü getirdi. Nasıl mı?

Burak Yılmaz’ın düşürülmesini herkes penaltı sandı ama VAR vardı. Hakem Ali Palabıyık ceza sahası dışında faul oldu dedi…

Topun başına geçen Rodellega sağ ayağıyla Ramazan Köse’yi avladı ve 2-2’lik skor tribünleri havaya soktu. Fakat, Trabzonspor savunması hakıkatende evlere şenlikti.

Toure ilginç pozisyon hataları yaptı. Hosseini yeni sakatlıktan çıktığı için korkak oynadı. Diyeceksiniz ki Mustafa Akbaş neredeydi. Kadro dışındaydı. Nedeni belli Göztepe maçında yuhalandı. Ünal Karaman’da sanırım taraftarın sesine kulak verdi.

2-2’den sonra artık galibiyeti hedefleyen Trabzonspor takımında Rodellega sahneye çıktı. 72’de attığı harika gole şapka çıkartılmalı. Jenerik güzelliğindeydi rövaşatası.

Skor 3-2 Trabzonspor’un lehine dönünce coşan tribünleri doruk noktasına çıkarmak artık kolay olmuştu ve iki dakika sonra da Burak Yılmaz golünü attı ve Trabzonspor 2-0 mağlubiyetten bir anda 4-2’lik skoru yakalaması harika bir iş oldu.

Tebrik etmek lazım… Sonuç olarak; Trabzonspor’da sürüyle yaşanan problemlerden sonra Kasımpaşa galibiyeti ilaç gibi geldi.

Hem yönetim moral buldu, hem de Ünal Karaman, Hatta Burak Yılmaz bile. Hep derim. Burak Yılmaz büyük profesyoneldir. Gollerini sıralamaya başladı.

Geçen sezon sakat olduğu halde 23 gol atmıştı hatırlayın. Şimdi sorunu yok. Bence geçen seneni geçebilir. Rodellega’nın da performansını kutluyorum.

Kasımpaşa maçında değişmeli oynadılar ve büyük işlere imza atarak golleri ikişer ikişer paylaştılar. Helal olsun…