Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, beklenildiği gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan İstanbul Güngörenspor maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Bordo - mavili takımda Onur, Sercan ve Barış Ataş bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıkarken, diğer yedek futbolcular Mustafa, Ferhat ve Henrique de forma giyme şansı yakaladı. Bordo - mavili takımda Onur ve Sercan ayrıca bu sezon ilk kez forma giymiş oldu.

GÜNEŞ'TEN BROZEK KARDEŞLER SÜRPRİZİ
Bu arada bordo - mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş, bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan Pawel - Piotr Brozek kardeşleri Güngörenspor maçının 18 kişilik kadrosuna almayarak, bu futbolcuların kiralık olarak başka takımlara gönderilmesine yeşil ışık yaktı. Güneş, ayrıca Tolga Zengin, Glowacki, Aykut, Barış Özbek ve sakatlığı bulunan Volkan Şen'i de kadroya almadı.

YENİ TRANSFERLER KULÜBEDE
Bordo - mavili takıma transfer olduktan sonra oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında çok iyi bir performans sergileyen Olcan Adın ile yeni transferlerden Jebrin ile yedek kulübesinde oturdu. Güneş ayrıca, Burak, Colman, Cech ve Halil Altıntop gibi tecrübeli isimleri de 18 kişilik kadroya aldı.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU
Trabzonsporlu futbolcular sahaya İzmit'te hayatını kaybeden taraftarlar için, "Kaybettiğimiz canları saygıyla anıyoruz" yazılı pankart ile çıktı. Ayrıca maçtan önce de her iki takım futbolcuları, hayatını kaybeden taraftarlar ve yine geçtiğimiz günlerde kazada hayatını kaybeden Keşansporlu futbolcular için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bordo - mavili taraftarlar ise Türkiye Kupası maçına fazla ilgi göstermedi. Tribünde çok büyük boşluklar dikkat çekti.