Trabzonlu bir ailenin çocuğu olarak İstanbul'da doğan Batuhan Karadeniz, Beşikta alt yapısından yetişti ve Türk futbolunun gelecek yıldızları arasında gösteriliyordu. 16 yaşında Beşiktaş A takımı ile maçlara çıkmaya başlayan Batuhan Karadeniz, Gaziantepspor'a 90+5'de attığı golle Süper Lig tarihinde en genç yaşta gol atan futbolcu ünvanını almıştı. O dönem Köln'ün istediği Batuhan, yaşı küçük olmasından dolayı bu kulübe transfer olamamıştı. Beşiktaş Paf takımında 86 maçta 226 gol atan Batuhan, bu noktada ulaşılması güç bir gol sayısına ulaşmıştı. Ancak gittiği takımda bir türlü dikiş tutturamayan Batuhan Karadeniz, henüz daha 21 yaşında fakat futbol hayatı böyle giderse pekde parlak geçmeyecek... 

İŞTE BATUHAN'IN 6 ÖNEMLİ VUKUATI

6 Trabzonspor son şansıydı onu da mahvetti

Beşiktaş'ta yıldızlaşan, ancak daha sonra Eskişehir'e transfer olan burada kadro dışı kalan ve yeniden Beşiktaş'a dönen Batuhan Karadeniz, burada da tutunamayınca kendisine talip olan Trabzonspor'un yolunu tuttu. Burada yeni bir başlangıç yapacağı ümidi doğan Batuhan, özel hayatına dikkat etmeyince kadro dışı kaldı. Batuhan'ın, geldiği günden beri hiç aşama kaydedememesi de kadro dışı kalmasında etkili oldu. 
 
5 Ersun Yanal’la kapıştı!
Batuhan’ın “haza beyefendi” olmadığı devlet sırrı değil. Ersun Yanal‘la birbirine girdiği bu olay da duruma iyi bir örnek. 2012 yılının yaz ayları, Eskişehirspor Azerbaycan’dan Ravan Bakü’yle bir hazırlık karşılaşması yapar ve 4-0 kazanır. Batuhan maçta forma giymez, “Yarın bize de antreman olacak mı?” diye arkadaşlarıyla şakalaşırken konuşmayı Ersun Yanal duyar ve Batuhan’a küfürlü bir cevap verir. Batuhan da karşılık verince olay büyür, Batuhan kadro dışı kalır. Tartışma sonrası Batuhan ikinci kez Beşiktaş’ın yolunu tutacaktır.

4 Mustafa Denizli’ye bile gider yaptı!
Sene 2008. Beşiktaş’ta işler yolunda gitmez, Ertuğrul Sağlam istifa eder ve yerine deneyimli hoca Mustafa Denizligelir.  Hoca takımı toparlar, Galatasaray mağlubiyetine rağmen ilk yarıyı zirveye yakın bir noktada tamamlamayı başarır. Devre arasında kurt hoca takımın genç golcüsü Batuhan Karadeniz’in tecrübe kazanması için kiralanmasını ister. Eskişehirspor talip olur, transfer gerçekleşir. Denizli Batuhan’ı uğurlarken “Haydi bakalım Batuhan, sene sonunda görüşürüz” der. Ancak Batuhan Denizli kadar iyimser değildir; “Hocam sene sonunda ben burada olurum da siz burada olur musunuz onu bilemem!”

3 Raul’un elini sıktı, şortuna sildi!Raul'un elini sıktı, şortuna sildi!
Takvimlerimiz 2011 yılını gösterirken Eskişehirspor Antalya’da hazırlık kampı yapmaktadır ve Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Schalke’yle bir hazırlık maçı oynayacaktır. Hikayemizin baş aktörü Batuhan Karadeniz de tahmin edebileceğiniz gibi Eskişehirspor forması giymektedir. Maç öncesi seremonisinde iki takım oyuncuları birbirlerinin elini sıkarken Batuhan önce Real Madrid ve İspanya’nın yıldız oyuncusu Raul’ün elini sıkar, sonra da şortuna siler! Sorunlu oyuncunun bu hareketine kimse anlam veremez.

2 Köşeyi gösterdi, penaltıyıKöşeyi gösterdi, penaltıyı kaçırdı!kaçırdı!
Bu sefer 2008 yılındayız. 17 yaş altı milli takımımız Antalya’da düzenlenen UEFA U17 turnuvasında yarı finalde Fransa’yla karşılaşmaktadır. Maç berabere biter ve penaltılara gelir. Topun başına gelenBatuhan, Fransız kaleciye topu nereye atacağını gösterir. Hakemin uyarısına rağmen davranışından vazgeçmeyen Batuhan topu kalecinin üzerine nişanlar ve Türkiye’nin turnuvaya veda etmesine neden olur.

1 Guti’ye kendi tarzında hal hatır sordu!
2010 yılının sonlarına yaklaşırken Eskişehirspor sahasında Beşiktaş’ı ağırlamaktadır. Kahramınımız Batuhan ise Eskişehirspor’un kadrosundadır, eski takımına karşı mücadele verecektir. Maç öncesi iki takım oyuncuları sahaya çıkarken o dönem Beşiktaş’ın yıldızı konumunda bulunan Guti’ye “Naber lan?!”diyen Batuhan daha sonra İspanyol oyuncuya karşı “How are you?” diyerek durumu toparlamaya çalışmıştır. Ancak kameralardan kaçmayan bu durum o dönem uzun süre gündemde kalmayı başarmıştır.


Ayrıca Batuhan Karadeniz, yine Eskişehir'de oynadı dönemde bir de kaza yapmış ve motosikletli bir sürücü ile çapmıştı. Olayda motosikletli sürücü hafif şekilde yaralanmıştı.