61SAAT.COM - ÖZEL HABERİDİR

61SAAT SPOR SERVİSİ -
O’nu bugün Trabzonspor’a kazandıran yönetim harcamaları ve borçlanmaları yüzünden ibra edilmedi. Ama o, Trabzonspor’a karşı görevini başarı ile yerine getiriyor, üstelik hakkını da alarak


Özellikle son yıllarda bazı profesyonel futbolcuların kulüpleri ile transfer pazarlığında güç kendilerine geçtiğinde sözleşmeleri devam ederken getirecekleri nakit para ile bir anda takım değiştirebilme hakkı Onur Kıvrak’da da var.

Yani, tıpkı Burak ve Selçuk gibi.

Onur da son sözleşmesini imzalarken sözleşmesine böyle bir madde koydurdu.

7 MİLYON EURO’YU GETİREN ONUR’U ALIR

Onur Kıvrak ile Trabzonspor arasındaki sözleşmenin amir hükümlerine göre Onur Kıvrak’a bugün 7 milyon Euro getiren genç kaleciyi alır takımına getirir.

Trabzonspor da buna gık diyemez.


Böyle bir sözleşme hükmü olan Onur’un sözleşmesi 2013 sezonunda bitiyor. Ancak 7 milyonu getirip alın bu parayı verin Onur’u diyen takım genç kaleciyi tıpış tıpış alıp getirir. Onur istemezse bu transfer gerçekleşmez ama Trabzonspor’un geleneğinde böyle bir istememezlik yok. Selçuk ve Burak’ın istemediği gibi.
Onur Kıvran’ın sözleşmesine böyle bir madde koydurmasında Selçuk ve Burak’ın etkin rol oynadığını da hatırlatalım.

Onur’un sözleşmesinde böyle bir madde yok deyip 61saat.com’un bu haberini yalanlayacak olana da, haberi yalanladığı gibi sözleşme metnini fotokopisini sayfalarımıza koyacağız

ÇOK ÇOK İYİ PARA

Onur’un 7 milyon euro ile istediği takıma kolunu sallaya sallaya gitmesi, getireceği paraya göre mükemmel bir sözleşme koşulu. Bu açıdan Trabzonspor’un kaybedeceği bir şey de yok. Bunu da ifade edelim..

Onur Kıvrak’ın ilginç futbol yaşam öyküsü için tıklayın

61SAAT.COM - ÖZEL HABERİDİR