Trabzonspor’da Burak’ın Galatasaray’a transfer oluşu tartışmaları da beraberinde getirirken taraftarlardan da dikkat çeken yorumlara imza atıyor. Olaya hem esprili hem de iğneleyici yaklaşan Trabzonspor taraftarlarına Başkan Sadri Şener’de,
"Abdurrahim Alabayrak, Burak Yılmaz'ı başka takımın kampından almış. Benim hemşerilerimin zeki olduğunu zannederdim madem o takımın kampından almış parayı oraya yatırsaydı bize niye yatırdı” ve
“Galatasaray Lisesi'nin müfredatına bir - iki ders daha eklemek lazım..."
sözleri ile katılmıştı. Bu sözlerde Trabzonspor taraftarlarının sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaştığı mesajlar arasında yer aldı.


HABERE KONU VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Ancak 12 Temmuz’da internet öyle bir video yüklendi ki tüm söylemleri geride bırakarak bir adım öne çıktı. Trabzonspor taraftarlarının ahlak dersi verdiği video son dönemde Trabzonspor’a hazırladığı videolarla övgülere layık görülen Ganzilis Tv tarafından hazırlandı.
Galatasaray’a transferleri olaylı bir şekilde olan ve hala daha tartışmaları süren Selçuk İnan ve Engin Baytar ile bu tartışmaları yeniden alevlendiren Burak Yılmaz’ın konu edildiği video da futbolcuların kendi ağzından daha önce Trabzonspor hakkında söyledikleri ancak inkar ettikleri sözler yer alıyor.
Video ise İlyas Salman’ın ‘Banker Bilo’ filminde karpuz satma sahnesi ile başlıyor. Video yine Salman’ın aynı sahnenin sonunda söylediği ‘Bu ülkede hiç mi namuslu adam kalmadı’ sözleri ile son buluyor. Video ardından da konuya binaen özlü sözlerle son buluyor..
Bu sözler ise;
“Ben en iyilerle oynamak istemiyorum. Ben en iyilere karşı oynayıp onları yenmek istiyorum”
Michael Jordan


“Büyük olmak için büyüklerle sevişmeyeceksin… Onlarla savaşacaksın”
Özkan Sümer

“Nereden geldiğini bilmezsen geldiğin yerden sürekli şikayet edersin”
Şenol Güneş

“Futbolcular gider adamlar kalır”
Pavel Nedved


Pavel Nedved bu söze Juventus’un kümeden dolayı küme düşmesinin ardından takımı bırakarak başka takımlara transfer olan futbolcular için söylemişti.