İDMAN SAHASI KULİS ALANI OLDU!

Trabzonspor’un basına açık idmanları aynı zamanda TSYD Trabzon şube seçimlerinin de kulis faaliyetlerinin yürütüldüğü alan oldu. Başkan adaylarından Selçuk Kılıç, hem idmanı takip ediyor hem de ekibinde yer alıp idmanda olan (A) takımı ile ayak üstü görüşmeler yaparak strateji belirliyor. Şu ana kadar bu genç jenerasyon ekip bayağı iyi çalışıyor. Medya organlarını geziyor, projelerini anlatıyor. İdmanda da boş durmuyorlar.

CEVAT KOL’UN SEÇİM GRUBU

TSYD’nin diğer başkan adayı Cevat Kol sosyal ağda seçime yönelim bir grup kurmuş ve TSYD üyelerinin olduğu bu guruba hemen hemen her gün bir projesinden bahsederek bilgilendirme yapıyormuş. Kol’un son projesi, Trabzon Gazeteciler Cemiyetine kim üye ise, o TSYD Trabzon şubesine de üye yapılacak. Eskiden TSYD’ye üye olmak o kadar zordu ki, şimdi Kol bunu kolaylaştırdı.

TRABZONSPOR MUHABİRLERİ BAKIN NE YAPTI

Dün, Trabzonspor muhabirleri, bir kontra atak yaparak, basın toplantısından toplantısına tesislere gelen diğer gazetecileri iyi bir çalım attı. Rıza Hoca’nın önceden duyurulan basın toplantıları çok kalabalık gazeteci katılımı ile yapılıyor ve doğal olarak her an Trabzonspor’u takip etmeyen gazetecilerin ilginç abrüst soruları, ortamı geriyordu. Dün, Trabzonspor’u istikrarı şekilde takip eden gazeteciler ilginç bir eylem birliği yaptı. Rıza Hoca’yı idmana çıkmadan ilk kez sahanın içinde yakaladılar ve ayak üstü adeta basın toplantısı yaparmışçasına Hocaya sorularını sordular. Böylelikle önceden planlı basın toplantılarında yaşanan olumsuzluklar da yaşanmamış oldu.

GÜNEŞ’İN ARACISI KULAKSIZOĞLU

Şenol Güneş’e istanbul’da Beşiktaşlı dostları Pazartesi günü Trabzon’da oynanacak maç ile ilgili olarak loca ayarlaması için aracı olmasını istiyorlarmış. Güneş de bu konuda yardımcısı Mehmet Kulaksızoğlu’nu aracı koyuyormuş. Kulaksızoğlu, her gün hemen hemen üç dört kez Trabzonspor’u arayarak özellikle deniz tarafındaki localardan Beşiktaşlı dostlarına yer ayrılması için ücreti mukabilinde, girişimde bulunuyormuş.

ATALAY’IN HİSSİNE NE DEDİ?
Atalay’ın hissine ne dedi
Son divan genel kurulunun divan kurulu başkanlığını yapan Erdal Atalay hislerinden hareketle başkan Muharrem Usta’nın görevini bırakması için bazı güçlerin telkinde bulunduğunu facebook’unda yazmıştı. Usta’ya Atalay’ın hisleri soruldu. Usta yorum yapmadı ama bıyık altı güldü. Herkes Muharrem Usta’nın bu olaya bir tıpı yorum yapacağını sandı ama, o güleç bir mimikle, bu işlerle beni uğraştırmayın der gibi yaptı.

YOK ABİ SPONSOR OLMA!
Trabzon’da önemli bir marka, özellikle peynir ve diğer yan ürünleri konusunda Türkiye’de ekol olan bir marka, Trabzonspor’a mutfak malzemeleri ve giderleri için sponsor olmak ister. Ama satın almacılar hayır bu alanda sponsor kabul etmiyoruz derler. Niye, neden…? Mutfağa giren yiyecekler özellikle mi seçiliyor. Ya da özel bir imalatla mı sağlanıyor. Cidden merak ettik. Hani, olabilir. Bunun mantıklı izahını artık kulüp ilgilileri yapar. Trabzonspor’un mutfağına alt yapıda dahil giren  kahvaltılıklara sponsor niye kabul edilmez. Bundan yönetimin haberi var mı..?