Geride kalan sezonu sancılar içerisinde tamamlayan Trabzonspor, 50. yılın şampiyon kadrosunu kurmak için çalışmalarına hız verdi. Takımın başına üçüncü kez getirilen teknik patron Ersun Yanal’ın ısrarları üzerine sezonun flaş futbolcuları Başakşehirli Edin Visca ve küme düşen Sivasspor’un golcüsü Aatif Chahechouhe ile sıcak temasa geçildiği öğrenildi. 50. yılını kutlayacak Fırtına’da şampiyon kadro kurmak için gece gündüz demeden çalışan Yanal’ın bu işin bitirilmesini için Bordo-Mavili yöneticilere isteklerini iletti.

İki yıldıza 1 hafta süre

Kamp dönemine kadar transferi bitirmekte kararlı olan Bordo-Mavili yöneticiler de zaman kaybetmeden Aatif ve Visca’nın menacerleriyle temasa geçti. Takımda yapılan çalışmalar ve gelecek planları ile ilgili verilen bilgiler doğrultusunda iki yıldızdan da kesin bir geri dönüş bekleyen yöneticilerin, “Sezon öncesi planlarımız çok sıkışık. Hocamız sizlerden gelecek haber sonrası yol haritasını şekillendirecek. En geç 1 hafta içinde bize son kararınızı bildirin” mesajını ilettiği öğrenildi. Taraflar arasında ilk görüşmenin olumlu geçtiği, iki yıldızın da Trabzon’a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Gidecekler takasta kullanılacak

Bordo-Mavili yöneticiler, iki yıldızdan son kararlarını beklemeye başlarken Sivasspor ve Başakşehir’le de transfer için uygun zemin aramaya devam ediyor. Fiyat konusunda iki kulüple de sıkı bir pazarlığa girdiği kaydedilen Trabzonspor’un, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Douglas, Aykut Demir, N’Doye ve Esteban Alvarado’dan bir tanesini transfer ücretlerine ek olarak önerdiği bildirildi.