61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'in 19. haftasının erteleme karşılaşmasında Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'u konuk etti.Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadele, Trabzonspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
Trabzonspor’da maçın ardından konuşan bordo-mavililerin kaptanı Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür, “Dönmek güzel, galibiyetle dönmekte güzeldi. Maçın öncesinde ağabeylerimi de söyledim. 6 ay sonra ilk 11 oynayacağım maçtı. İyi top oynadığımızı düşünüyorum, geçen haftaya nazaran. Mutluyuz. 

5 TANE ALTYAPIDAN OYUNCU VAR
Onu yaşadık. Maçtan önce Uğurcan ağabeyle konuşurken söyledik. 5 tane alt yapıdan oyuncu var. Bunun gücü bizi ayakta tutuyor. Onlar adına da seviniyoruz. Umarım bu kişi sayısı çoğalır ve biz onlara yardımcı olmaya çalınızı. Yabancılarla da iyi ortamımız var. Aaile gibiyiz. 

LİDER OLMAK İNANILMAZ BİR HİS
Biz çok konuşuyorduk, son 2 , 3 haftadır. İnanılmaz bir his. Alt yapısında oynadım. Şampiyonluğunu hayal etmek bile inanılmaz duygu. Burada şampiyonluk yaşamak hayalim var. 4 takım şampiyonluk için mücadele ediyor. Bu maçta geri geldiğimiz hissettik. Başakşehir maçında yenersek daha iyi avantaj elde edeceğiz. 

UĞURCAN NASIL? 
Maşallah. İnanılmaz bir sezon çıkarıyor. Allah nazardan saklasın. Trabzonspor alt yapısı böyle futbolcu çıkarmaya devam ederse Trabzonspor maddi olarak daha iyi durumlara gelir. 

ÇİMŞİR, OYNAABİLECEK MİSİN DİYE SORDU!
Maç sabahı hocayla konuştum. Oynayabilecek misin dedi. Bende ne kadar oynayabilirsem oynarım. Takımda ki arkadaşlar oynamam yönünde görüş verdiler. Oynamamın ve pas bağlantılarını daha iyi yapabileceğimi düşündüler. Bende onlara yardımcı olmaya çalıştım ama milli aradan sonra daha iyi olacağımı düşünüyorum. 

HER OYUNCUNUN HAYALİ MİLLİ TAKIM
Her oyuncunun hayali milli takıma gitmek. Bizde sezon sonuna kadar iyi performans gösterip ne kadar fazla gidersek gurur olur. 

Maç sonunda coşku vardı. Lider dönüyoruz. pazar günü çok kritik maça çıkacağız ve en iyi şekilde o maça hazırlanacağız” dedi.