Karşılaşmada Trabzonspor'un golleri; 17 ve 22. dakikalarda Abdülkadir Ömür, 43. dakikada Nwakaeme ve 45. dakikada Pereira'dan geldi.

Trabzonspor’da maçın ardından konuşan Abdülkadir Ömür, “Sezon başları biraz ağır oluyor. Uzun bir sakatlık sürecinden çıktım. Ufak bir ağırım hissettim. Yarın doktorlar MR gönderecekler. Umarım ciddi sıkıntı olmaz. Önümüzdeki haftaya hazır olmaya çalışacağım. 

Geçen sene uzun bir sakatlık yaşadım. 8 ay futbol oynayamadım. Pandemiden sonra istediğimiz performansı yakayamadık. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Bunun da kendi sorumluluk olduğumu düşünüyorum. Bu maça da ilk 11 başlamak istedim. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Takımda gidenler oldu kalanlar oldu. Yeni futbolcular adapte olmaya çalışıyor. inşalar en kısa zamanda daha iyi adapte olup hazır olmaya çalışacağız. 

Trabzonspor her zaman şampiyonluğa oynar. bizde bu kulübün parçasıyız. Geçen sene de herseye yaptık. Bazı nasipsizlikler oldu. Bizde çok üzüldük. bu yıl o tecrübeleri göz önüne koyarak daha iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz” dedi.