Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür'den imalı bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan 20 yaşındaki futbolcu, sokağa çıkma yasağı duyurulduktan sonra yaşanan istenmeyen olaylara göndermede bulundu.
Türkiye'de corona virüsü salgını nedeniyle 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu için 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasak bu gece 00:00'den itibaren başladı.

Karar sonrası yasağın uygulanacağı şehirlerde insanlar fırın ve bakkallara akın etti. Bu akın sırasında ise bazı yerlerde gerginlikler hatta kavgalar yaşandı.

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Abdülkadir Ömür de sosyal medya hesabından yaptığı imalı paylaşımla bu yaşananlara göndermede bulundu.

Abdülkadir paylaşımında "Kuran'ın iki kapağı arasındakileri defalarca okudum. 90 yerde Allah'ın rızka kefil olduğunu tek 1 yerde ise şeytanın insanı fakirlikle korkutacağını gördüm. Ne yazık ki insanlar rabbinin 90 yerdeki vaadini unutup şeytanın bir yalanına kanıyor" ifadelerini kullandı.