Trabzonspor Yönetim Danışmanı Ali Kemal Denizci'nin açıklamalarda bulundu.

 "Kulüplerin borçları ve sıkıntıları ortada. Yayıncı Kuruluş para ödemiyor. Maçlar oynanmazsa kulüpler iflas edebilir. Türkiye'nin nabzı futbolla atıyor. Sağlık çok önemli ancak ekonomi de çok önemli. Futbolda sadece pozitif vakalar çıkıyor. Kimseye bir şey olmuyor. Ben bu virüse çok inanmıyorum. Çok değişik işler var. Bir virüs dalgasıdır gidiyor ancak çok korkutulduk. Biraz korkmakta fayda var tabi. Psikologlar çok büyük tezgah kursunlar. Onlara çok iş düşecek. İnsanların psikolojisi bitmiş durumda."

Lider şampiyon ilan edilmeli!

Ali Kemal Denizci, pandemi döneminde yarıda kalan Spor Toto Süper Lig'in durumunu değerlendirdi:

 "Bu oyunun oynanması lazım. Bu maçlar oynanacak. Her takımdan 4-5 futbolcu bir anda sıkıntıya düştü. UEFA'ya şampiyonu ilan etmen lazım. Şu anki lider şampiyon ilan edilmeli. Bu karar kesinlikle çıkmalı. Böyle bir karar çıkmazsa yanlış yaparlar. Bunun başka bir izahı yok. Benim yabancılarım oynayamazsa ne olacak? Maçların 1 ay içinde oynatılması lazım. Devletin aldığı karara saygı duymamız lazım. Trabzonspor oynayarak şampiyon olmak istiyor. Şampiyonluğun havası da kaçtı. Trabzonspor talihsizlikler çekti ve senelerdir şampiyon olamadı. Trabzonspor'un şampiyon olmasını çok istiyorum. Futbolcuların bağışıklık sistemi yüksek. Bu maçlar eğer oynanacaksa 1 ay içinde bitirilebilir."

Dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri...

Ali Kemal Denizci, Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'a 50 milyon Euro değer biçti ve ekledi:

 "Trabzonspor iki sene öncesine kadar çok büyük sıkıntılar içerisindeydi. Yönetim olaylara günlük bakmadı ve müthiş çalıştı. Trabzonspor diğer kulüplerden çok daha karlı durumda. Trabzonspor bu kadar büyük sıkıntılara rağmen kar gösterdi. Trabzonspor çok iyi yönetiliyor. Uğurcan Çakır için "Bu çocuk Avrupa piyasasını ayağa kaldıracak." dedim. Başkan bundan bir sene önce bana "30 milyon Euro." dedi. Ben ona "50'den aşağıya gitmez." diyince Başkan bana gülmüştü. Trabzonspor'a çok büyük paralar teklif edilecek. Trabzonspor'un içinden daha çıkacak çok oyuncu var. Sadece Trabzon değil tüm Türkiye'de iyi oyuncular var. Galatasaray yavaş yavaş bu işlere başladı. Uğurcan Çakır'ı 50 milyon Euro'dan aşağıya vermem. Dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri Uğurcan Çakır. Uğurcan Çakır daha da iyi yerlere gelecek. Karius, Liverpool'da oynayıp gelmiş bir kaleci. İkisine kıyaslayabilirsiniz."

Abdülkadir Ömür için Nice'ten teklif aldık!

Ali Kemal Denizci son olarak Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür için Nice'den teklif aldıklarını doğruladı ve ekledi:
"Abdülakadir Ömür için Nice'den teklif aldık. Sezon başında şanssız bir sakatlık yaşadı. O sakatlığı yaşamasaydı daha büyük teklifler alırdı. Biz onun oynayıp daha büyük kulüplere gitmesi gerektiğini düşünüyoruz çünkü bunlar çok genç oyuncular. Her şey para değil. Ben Abdülkadir'i izlemeye doyamıyorum."
Kaynak: (Ajansspor)