Arjantinli yıldızın çok iyi bir lider olduğunu dile getiren milli oyuncu, "Hem saha içinde hem de dışındaki tutumuyla bize çok iyi bir rol model oluyor. Aynı zamanda şampiyonluğu da çok istiyor" dedi. Sosa da şampiyonlukla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: "Şu anda tek hedefim o kupayı kaldırmak.

'ABDÜLKADİR ÖMÜR İLE BARCELONA'NIN İLGİLENMESİ TESADÜF MÜ?'

Öte yandan Abdülkadir Ömür'ün yetenekleri için de ayrıca bir paragraf yayınlandı. Yıldız futbolcu için yazılan satırlarda şu ifadelere yer verildi;

"Sörloth'un transferi bir kenara, "Türk Messi" olarak adlandırılan Abdülkadir Ömür var. Oldukça yetenekli, solak ve genç oyuncular sektöründe 10 numara pozisyonunda. Barcelona'nın son aylarda onunla ilgilenmesi tesadüf mü?"

Trabzonspor’un kadro maliyeti azaldı
Süper Lig’in ikinci yarısı devam ederken sürpriz bir şekilde önce Daniel Sturridge, ardından da John Obi Mikel’in sözleşmelerini karşılıklı anlaşarak fesheden Trabzonspor, 21 milyon 300 bin TL’lik yıllık maaş yükünden kurtulurken, yıllık kadro maliyetini de 126 milyon 157 bin 400 TL rakamlarından 104 milyon 857 bin 400 TL’ye düşürdü.
haberin devamı 

ABDÜLKADİR ÖMÜR KİMDİR?

25 Haziran 1999 tarihinde Trabzon şehrinde dünyaya gelen süper yetenek, kariyerine Trabzonspor altyapısında başladı.

2014-15 sezonunda Trabzonspor altyapısından U16 takımına yükselen yıldız futbolcu, 2015-16 sezonunda Trabzonspor U17 takımına yükseldi.

Genç takımlarda gösterdiği yüksek performansla Trabzonspor yönetiminin de dikkatini çeken süper yetenek, 2015-16 sezonunda Trabzonspor A Takımı'na yükselmeyi başardı.

Trabzonspor'un bileği bükülmüyorTrabzonspor'un bileği bükülmüyor

MİLLİ TAKIMLARDA OYNADI

Öte yandan Abdülkadir Ömür, Türk Milli Takımlarının hepsinde (U14, U15, U16, U17, U18, U19, U21, A Milli) forma giydi. A Milli formayla 4 resmi müsabakada rol alan futbolcu, henüz gol ve ya asistle buluşamadı.

Öte yandan Abdülkadir Ömür, bu sezon yaşadığı ağır sakatlığa karşın forma giydiği maçlardaki performansıyla da dikkat çekti. Yıldız futbolcu, bu sezon 11 karşılaşmada bordo mavili formayı sırtına geçirdi ve 1 gol 2 asist yapmayı başardı. 20'lik yetenek, 660 dakika sahada kaldı.