Ünal Karaman’ın Türk futboluna sunduğu yeni isimlerden birisi olan Abdülkadir Parmak, performansını her geçen hafta yukarıya taşıyor. Orta sahadaki çalışkan ve agresif futboluyla, bordo-mavili taraftarlara Onazi’yi unutturan Parmak, attığı gollerle de Trabzonspor’a önemli katkı sağladı. Genç oyuncunun bu performansı A Milli Takım’ın yeni patronu Şenol Güneş’in de dikkatini çekti.

‘ŞENOL HOCA’NIN GÖZÜNÜ GİRDİ

Aldığımız bilgilere göre, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası için yeni bir yapılanmaya giden Güneş, genç ve tecrübeli isimleri kaynaştırıp yeni bir A Milli Takım yaratma peşinde. Yine bize gelen bilgilere göre Abdülkadir Parmak, Şenol Güneş’in yeni yapılanma planlarındaki önemli tercihlerinden birisi. Parmak’ın her maçını takip ettiren Şenol hoca, haziran ayındaki aday kadroya Abdülkadir’i çağıracak.

BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİK

Milli takım haberlerinin kendisini mutlu ettiğini getiren Abdülkadir Parmak şunları söyledi: Her futbolcunun hayali Türk Milli Takımı’nın formasını giymektir. Elbette ben de bunu başarmak için çok çalışacağım. Şu anda tek düşüncemiz Trabzonspor’a daha fazla katkı sağlamak. Kalan 7 maçı kazanmak istiyoruz. Bugünlere gelmemde Yenimahallespor’daki hocam Sedat Kalaycı’nın payı bir hayli büyük.

ÜNAL HOCAYA TEŞEKKÜR EDERİM

Bençalışmaya devam edeceğim. Ünal hocam bana güvenip forma verdi. Onu mahcup etmemek için daha fazla gayret göstereceğim. Geldiğimiz yerleri unutmuyoruz elbet. 24 yaşındayım. Futbolda bu yaş çok önemli. Önceliğimiz elbette Trabzonspor. Burada çok daha başarılı olup ‘Trabzonsporlu Abdülkadir Parmak’ olarak Avrupa’ya gitmek isterim. Umarım bundan sonra her şey daha iyi olur.”

(Karadeniz)