Trabzonsporlu bir taraftarın "Transfer delisi arkadaşlar, yakın bir arkadaşım gündemimizde olan Remi Walter ile ilgili pas, dribbling ve savunma aksiyonları içeren yaklaşık 10 dakikalık video gönderdi. En kısa zamanda kurgulayıp siteye yükleyeceğim. Tam da Sosa'nın yanına aradığımız adam benden söylemesi" yorumuna esprili bir şekilde cevap veren Abdülkadir Parmak "pis nankör" demişti.

Bu yaşnanlar TRT Spor'da gündeme gelirken yorumcu Serkan Reçber iki oyuncuyu karşılaştırmanın mantıksız olduğunu ifade etti. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü yorumcu “Bazı Trabzonsporlular, Remi’nin gelmesi durumunda Abdülkadir Parmak’ın kulübeye çekileceğini düşünüyor. Ancak ikisinin de özellikleri farklı. Aslında birbirini tamamlayan iki oyuncu diyebiliriz Remi Walter ile Abdülkadir Parmak’a. Remi Walter pas oyunu seven, topun yönünü uzun paslarla değiştiren bir futbolcu. Abdülkadir Parmak ise dripling yapmayı seven, adam eksiltebilen ve kaleye iyi şut atabilen bir futbolcu. İkisi yan yana oynarsa mükemmel bir ikili olurlar. Benim tanıdığım Ünal Karaman, eğer bu transfer gerçekleşirse düşündüğüm gibi yapar ve ikisini birlikte oynatır” ifadelerini kullandı.