61SAAT SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR hakemi Cüneyt Çakır'ın skandal kararları sonrası 1-0 mağlup olurken eski Fenerbahçeli futbolcu Beyaz TV yorumcusu Abdulkerim Durmaz'ın yorumları gündem oldu.

Kendisinin yorumladığı iki aynı pozisyonu aradan aylar geçtikten sonra bu kez farklı bir şekilde değerlendiren Abdulkerim Durmaz izleyenlere şaşkınlık yaratırken sosyal medyada alay konusu oldu.

FENERBAHÇE'YE OLUNCA ABDULKERİM DURMAZ - ''PENALTI DEMEYENLE FUTBOL KONUŞMAM''

11.09.2020 tarihinde Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada sarı lacivertli takıma verilen penaltı sonrası Abdulkerim Durmaz, Beyaz TV ekranlarına ''Fenerbahçeli oyuncu kafaya çıkıyor, yükseliyor ve iki ayağı yerde ama diğer oyuncunun tek amacı var vurmasını engellemek. Eliyle vuruyor, net suratına geliyor. Penaltının babası budur. Bu penaltıyı tartışanla futbol konuşmam.'' açıklamasını yapmıştı.

TRABZONSPOR'A OLUNCA ABDULKERİM DURMAZ - ''PENALTI DİYENLE FUTBOL KONUŞMAM''

28 Şubat 2021 tarihinde Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada bordo mavili takımın penaltı beklediği pozisyon sonrası ise aynı Abdulkerim Durmaz yine Beyaz TV ekranlarında bu kez ''Çok açık söylüyorum. Bakasetas'ın pozisyonunun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Kendi görüşümü söylüyorum. Ben buna penaltı diyenle futbol konuşmam halter konuşurum hatta halter ve basketbol bile konuşmam.'' yorumunu yaptı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında penaltı tartışması! - Tüm Spor Haber

İki aynı pozisyonu farklı yorumlayan Abdulkerim Durmaz akıllarda soru işareti bıraktı.

(NOT: Görüntüler: BeIN SPORTS)