61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor ligin 19.haftasında deplasmanda Antalyaspor’a konuk oldu. Karşılaşmadan 1-1’lik skorla berabere ayrılan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, önemli açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadelere yer verdi: “Antalyaspor farklı yendikten sonra tamamen oyun anlayışının değiştiğini biliyorduk. Bekleyen, ona göre plan yapan ve onar karşılık puan aldı. Çalıştığımız senaryo buydu ona karşı çalıştık. 11’e 11 oynanırken böyleydi saha dağılımı doğruydu. Baskı yapıp topu tekrar alıyorduk. Golü bulmamız gerekiyordu penaltıyı kaçırdık rakibini direnci arttı. 10 kişi kalmadan önce rakip daha iyi oynuyorduk. Sonuna kadar mücadele edip çevirmek istediler. Dar alanda problem çözmek istediler. Son saniyede 1 puan aldık. Penaltı ve golle başlasak başka bir senaryo olacaktı. Her zamna bu ligde puan puandır. Ancak Trabzonspor bununla yetinmez. Sonraki maça iyi hazırlanacağız. Onu kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Avcı, transfer çalışmaları ile ilgili, “Bununla ilgili çalışıyoruz. En iyisini bulmaya çalışıyoruz. Bu sene veya gelecek sene Trabzonspor nereye gidecekse kaliteyi yükseltmesi gerekiyor. Trabzonspor’a uygun maliyet ve kalite olarak oyuncu üzerinde çalışıyoruz. Berat bize katıldı ve ön taraf için alternatifleri artırmamız gerekiyor. Özellikle 2-3 oyuncu için çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.