61SAAT HABER SERVİSİ -

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “İlk yarısı farklı, ikinci yarısı farklı. Kısa bir değerlendirme yapacak olursak, gole kadar aslında istediğimiz opsiyonları kullanıyorduk. Çok geriden başlamamıştık. Golü bulduk, arkasından kaçırdığımız pozisyon var. Ligin duran topun üzerine çalışan, bugün 10 tane duran topta etkili takıma karşı problem yaşadık. Sahanın şartlarının ağır olması, ikinci yaradı rakibin üstümüze gelmesi. Bazen böyle kazanacaksın. Bazen bu savunmayı yapacaksın, takım savunması üzerine çalışıyoruz. Bugün çok kenar ortası gelmesine rağmen karşılamalarda doğru durduk. Bazen bireysel olarak takımın önüne düştü. Kazanma istediği, arzusu ki bazen böyle kazanacaksın. Hava şartları buna uygun değildi. Zihinsel olarak kırılgan takım bugün ilk defa gol yemedi. Bu önemli bir duygu, önemli bir coşku. Eksiklerimiz var. Çok yol almamız gereken zaman var. Bunların parçaların hepsinin bir anda oturma ihtimali yok. Gol yemeyen, blok halinde hareket eden, bir takım.. Kazanırken nasıl kazandığımıza, nasıl desler çıkardığımıza bakacağız. Gol yemeyen, 3 puanı cebine alan, üstünde ki yükü atan bir sonra ki haftaya daha iyi hazırlanan takım var..” dedi. 

TRABZONSPOR YARIŞIN İÇERİSİNDE OLACAK MI?

Trabzonspor'un zirveye ortak olup olmayacağı sorusuna ise, “Yukarısı aşağısı değil. Hafta hafta gideceğiz. Bugün 3 puanı aldık önümüzdeki hafta nasıl 3 puanı alabilirize bakacağız. Devre arası kazandıklarımıza bakarak yol haritasını belirlemek gerek.Trabzonspor yukarıda olmak ister. Bu adımları çalışarak atmaya devam edeceğiz” diye yanıt verdi. 

SAHADA KAYARAK DÜŞMESİ...

Sahada bir anda kayıp düşmesi ile ilgili olarak ise Avcı, “Bizim teknik adamların kendini çok yorgun olsada iyi hissetkileri alanlar sahalardır. Bugün oyunda yanlış krampon giydik her halde. Maçı kazanmak ve başlangıç yerde çok önemli. Onun mutluluğunu keyfini yaşıyoruz. Soyunma odasında ki enerji iyi. Her seferinde adım adım gideceğimizi düşünüyorum” dedi.