Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 20. haftasında Trabzonspor'la karşılaşacak İstanbul Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Oynadıkları maçların keyifli geçtiğini dile getiren teknik direktör Abdullah Avcı, şöyle konuştu:

"Herkes de bunun geri bildirimini son derece sağlıklı veriyor, hoşlarına gittiklerini söylüyorlar. Oyun anlayışımız var, bunu geliştirmeye çalışıyoruz. Trabzonspor, sene başından itibaren bir değişim içerisinde, hem oyun hem de oyuncu anlamında. Ama çok özel oyuncuları da var. Özellikle ligin bu haftalarına geldiğimizde, geldiğimiz noktada Avrupa kupalarına katılmak gibi bir hedefimiz var. Bunlardan Trabzon, Bursa ve biz şu an itibariyle birbirine yakın derecede yarışan takımlarız. Buna alttan gelen takımlar katılır mı katılmaz mı zaman gösterecek. Biz her maçı kazanma duygusuyla oynuyoruz. Kazanma odaklı oynayacağız, artıları da eksileri de var. En iyi şekilde toplantılarımızı çalışmalarımızı yaptık. Güzel bir maç olacak, umarım karşılığını biz alırız."

Oyun planlarını standart haline getirdiklerini anlatan Abdullah Avcı, "Ve bunu geliştirmeye çalışıyoruz. Her şeyi çok iyi yapıyoruz anlamında değil; ama son derece geliştiriyoruz. Bugün ne kadar az pozisyon veriyorsak bir o kadar da daha fazlasına giriyoruz. Bunu istatistikler de gösteriyor. Bunu geliştiriyoruz. Bugün dünya futbolunun oynamaya çalıştığı oyunu ülkemizde iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Oyuncular da buna geri bildirim veriyor. Farklı bir takımla oynayacağız umarım karşılığını alırız." diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, lig yarışında kimin şanslı olduğu yönündeki bir soruya ise "Benim öyle bir tahminim yok. Kendi kulübümle ilgili bir yarışın içerisindeyiz. Avrupa kupalarını geçen hafta itibariyle iki kulvarda kovalıyorduk. Bu bizim için önemliydi, geçen hafta Bursaspor'a yenilerek kupanın bir hedefinden uzaklaştık, ama ligde Avrupa kupaları hedefini yakalamak istiyoruz. Yukarıda ne oluyor? beni ilgilendirmiyor işin açıkçası. Biz bütün maçları kazanma odaklı oynuyoruz. Kazanma duygusu bizim için önemli bu şekilde devam edeceğiz." karşılığını verdi.