61SAAT HABER SERVİSİ - Bordo - Mavililerin teknik direktörü Abdalluh Avcı, maçın ardından konuşarak, “ 4. hazırlık maçı. İyi bir kamp dönemi geçiyoruz. Geçen de 60 dakika bir grup 30 dakika bir grup. Ondan evvel değiştirerek kullanıyoruz. Bugün de mevcutta biraz oyunun akışına bırakmak istedik. Fiziksel yorgunluklar var. İlk yarıda zaman zaman rakibe verdik. İkinci yarı giren oyuncuları oyuna ve topa sahip olmaya verdikleri tepki son derece önemliydi.

Oyunun içinde savunmada, hücumda ne yapıyoruz, bireysel performansları gözlemliyoruz. Her seferinde üstüne koyarak giden takım ve oyuncu performansı var.
Kazanmak önemli. Bu kazanma alışkanlığı, özgüven duygusunu da oluşturacaktır. İyi takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Oyuncu grubu buna cevap veriyor. Zaman zaman bireysel performanslarda iniş çıkış olacaktır. Bunları dengeli oluşturup, iyi bir start vermek önemli.
29’una kadar daha buradayız. 4 antrenmanımız olacak.” ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı ile ilgili de konuşan Avcı, “Hazırlık maçları ne onlardan ne de bizden sakatlansın. Koruyarak hareket etmemiz lazım. Ömür, değerli oyuncu. İkinci darbeydi. Dizin kenarından aldı. Ayak havadaydı. Onun için doktordan aldığım bilgi çaprazda bir şey yok. Bir kaç gün sonra daha iyi olacak diye.. O bizi mutlu etti” dedi.