61Saat Spor Servisi - Trabzonspor yaptığı çalışmalarla Fenerbahçe müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor. Günü tek antrenmanla tamamlayacak olan Bordo Mavililer de koronavirüse yakalanan oyuncuların test sonuçları sonrası kadro şekillenecek.

Daha önce 8 oyuncusu virüse yakalanan Bordo Mavililer de bugün virüse yakalanan oyuncular yeniden teste girecek.  Daha önce virüse yakalanan ve negatife dönen Arda ve Serkan Asan geri dönmüş ve antrenmana katılmıştı. Bordo Mavililerin başarılı kalecisi Uğurcan Çakır’ın da karantinası sona ermiş testi negatif çıkmıştı.  Hafif ağrıları olan Yusuf Sarı’nın da negatif sonuç aldığı bilgisi aktarıldı.

Bugün teste girmesi beklenen Marlon, Hosseini, Baker ve Erce’nin de sonuçları bekleniyor.

Bordo Mavilililer de son antrenmana çıkmayan başarılı savunmacı Hugo’nun durumu da yapılacak kontrollerle birlikte netlik kazanacak. Kulüp kaynakları oyucu da korkulacak bir durumun olmadığını ifade ediyor. Hafif ağrı nedeniyle antrenmana çıkmayan Faruk Can Genç'in bugün düzenlenecek antrenmanda yer alması bekleniyor. 

ANTRENMAN TEMPOSU ARTTIRILACAK

Tüm yaşanan bu gelişmelerin netleşmesiyle birlikte Abdullah Avcı, Fenerbahçe kadrosunu şekillendirip antrenman şiddetini arttıracak. Hafta boyu antrenmanlarda oyuncularla sık sık görüşen ve tempoyu yükseltmeyen Avcı, dönüşlerin yaşanmasıyla birlikte Fenerbahçe taktiğini belirleyecek. Avcı'nın bek bölgelerinde değişime gidebileceği konuşuluyor.

Avcı’nın kadroya kimleri dahil edeceği şimdiden büyük merak konusu oldu.