61SAAT SPOR SERVİSİ

TSYD Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen davete katılan Abdullah Avcı, Nwakaeme transferi ile ilgili son sözü söyledi.

Nwakaeme ile devam etmek istediğini söyeleyen Abdullah Avcı, ''Çok seviyorum onu. Devam etmesinden yana olduğunu, o da ben de devam etmek istiyorum dedi. Bundan sonrasını başkan, yönetim kurulu arasında gelişecek. Süreç zaten yönetim kurulu ile Tony arasında devam ediyor.” dedi.

Abdullah Avcı transfer süreci ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

TRANSFER KARARLARI

TRANSFER KARARLARI

“Başakşehir döneminde Demba ba var görünüyordu ama yoktu. Sakattı. Adobayer de sistem üzerinden kullanamamıştık. Bütün istatistik rekorları kıralı 2 sene olmuştu. Diğerlerinden daha az gol atan takım pozisyonuydu. Rekabeti, oyuncu kalitesini, kadro derinliği olmasaydı bu sene çok sıkıntı yaşayabilirdik. Dorukhan çok yerde oynayabiliyor. Djaniny, Cornelius, Dorukhan gibi… Güncel oyun diye bir şey var. Hücum varken savunma güvenliğini nasıl alacaksın. 5-6 kişiyle de giriyoruz ceza sahasına. Rakibe göre de çalışman gerekiyor. Değişime çok açığım. Israr ettiğim konulardan sonra vazgeçebiliyorum. Hayatta olması gereken şeyler.”

“Bir takımın temelini inşa ederken savunma yapacaksın. Çok tekrarlarımız oldu. Oyuncu kalitesi değişse de takım savunması seni bir şekilde ayakta tutabiliyor.”

“Abdullah Avcı 18 aydır sahanın dışına çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak. Saygılı olan, demeçlerini bu şekilde vermeye devam eden, saygıyla, sevgiyle bu oyunu daha iyi hale getirebiliriz. Bu oyunun iyileştirici gücü vardır. Bu konuşulanların hiçbir tanesinin içine girmeyeceğim. Topluma, dışarıdakilere doğru örnek olmaya devam edeceğiz.”

DENSWİL VE PUCHACZ GİDECEK Mİ?

“Denswill ve Puchacz var kiralık. Onların değerlendirmesini yapacağız. Yaptık aslında lig bittikten sonra duyarsınız. 

SAĞ STOPERE İHTİYACIMIZ VAR

“Mevkilerle ilgili tespitlerimiz var. Sağ stoper ihtiyacımız var. Peres’in durumuna göre bakacağız. Sol bek durumuna bakacağız. Öncelikle bu iki mevki önceliğimiz. Gitmek isteyen olabiliyor, gelmek isteyen olabiliyor. İzleme komitesiyle her gün beraber çalışıyoruz.”

Avcı basının karşısına geçti! Trabzonspor’un genetiğinde yarışmak vardır