61SAAT SPOR SERVİSİ

 Trabzonspor'un genç oyuncularından Abdülkadir Ömür, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Abülkadir yaptığı açıklamada “Çok güzel bir akşamdı. Zor bir maçtı. 1-0 girmemize rağmen mücadeleyi bırakmadık. Çevirebileceğimize inandık. Hocamız bize şan verdi. Kendisine teşekkür ediyorum.
Soyunma odasında Ersun Yanal’ın sözlerini ifade eden Abülkadir  “Senin yeteneğinin herkes farkında idmanda nasıl performans gösteriyorsan burada da aynısını yap. bize katkı sağlayacaksın elinden geleni yap. “ dedi.
Fiziğim tartışılıyor ama Allah vergisi. Özel çalışıyorum ama boyumdan dolayı eleştiriler alıyorum. Uzamasa da Allah vergisi. Devam edeceğiz.
Trabzonspor’un 50. yılı en iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Yusuf abi ile birlikteliğimiz altyapıdan geliyor. Trabzonspor forması altında çok iyi maçlar çıkardı. Kadroya giremezken hep düşünüyorduk. İkimizde aynı anda forma giyeceğiz. Mutlu olduk. Birbirimize sarılarak belli ettik. Annem babam aradı çok mutlu oldular. 
Yusuf abi çok mütevazı. Çok büyük bir yıldız olacak inşallah çok iyi yerlere gelecek. Birlikte Trabzonspor forması ile başarılar elde etmeye çalışacağız..